Kreće letnja pozorišna scena na Tašu… Evo šta ćemo gledati od 25. juna do 20. jula i koliko koštaju ulaznice

0
76
Mamma Mia/Pozorište na Terazijama, promo
Mamma Mia/Pozorište na Terazijama, promo

Na multifunkcionalnoj otvorenoj sceni na Tašmajdanu, od 25. juna do 20. jula gledaoci će moći da uživaju u pozorišnim predstavama pod otvorenim nebom u okviru projekta “Beogradske letnje scene”.

Posle tri i po meseca pauze, zbog proglašenja epidemije, pozorišta će se ponovo družiti sa publikom, na jedinstvenoj letnjoj sceni na stadionu Tašmajdan, od 25. juna do 20. jula. Na inicijativu Grada Beograda, kojoj su se odazvala sva gradska pozorišta, ali i Narodno pozorište, kao i teatri iz Novog Sada, Vršca, Gračanice, Zaječara, publika će moći da uživa u odabranim predstavama za decu (svakog dana u 18.00) i za odrasle (u 21.00).

Na repertoaru se nalaze najatraktivniji naslovi beogradskih i gostujućih teatara, a festival će 25. juna otvoriti kultni mjuzikl “Mama mia” ansambla Pozorišta na Terazijama. Kako se u sredu moglo čuti od direktora pozorišnih kuća, ova letnja scena je prilika da se privuče i neka nova publika kojoj, možda, više odgovara ambijent pod otvorenim nebom.

Zbog bezbednosti umetnika i publike, broj mesta u gledalištu ograničen je na 500, a kako se u sredu moglo čuti, već vlada veliko interesovanje za karte. Cena ulaznice na večernjoj sceni je 500 dinara, a na maloj, dečjoj, 250 dinara, dok će ulaz za sve medicinske radnike biti besplatan.

HL/Izvor: Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime