Home»Muzika»Nenajavljeno stigla nova pesma Elvisa Kostela… Poslušajte “No Flag”, pravo iz zemlje gde ga niko ne poznaje

Nenajavljeno stigla nova pesma Elvisa Kostela… Poslušajte “No Flag”, pravo iz zemlje gde ga niko ne poznaje

4
Shares
Pinterest Google+
Elvis Kostelo/Photo: Promo
Elvis Kostelo/Photo: Promo

Miljenik kritičara i publike Elvis Kostelo iznenadio je fanove i nenajavljeno objavio novi singl “No Flag”. Riječ je o energijom nabijenoj pesmi koja prikazuje Kostela u punom sjaju.

Pesma “No Flag” nastala je u Finskoj i snimljena je za tri dana. Čitav proces dogodio se u Suomenelinnan Studiju, koji je dvadesetak minuta udaljen od Helsinkija.

– Bila mi je velika želja da putujem u državu u kojoj me niko ne poznaje – objasnio je muzičar razlog zbog kojeg je odabrao baš tu lokaciju za nastanak njegovog novog singla.

ELVIS KOSTELO BIĆE PROGLAŠEN VITEZOM (OZBILJNO)… NJEGOV KOMENTAR NA TO JE… NEPROCENJIV

Elvis je odsvirao sve instrumente, dok su u procesu snimanja i produkcije učesvovali Etu Sepala, Tim Mikola i Sebastijan Krajs. Za pesmu je predstavljen i lyric video, koji su kreirali Eamon Singer I Arlo O’Furlou.

Elvis Kostelo, rođen kao Deklan Patrik Makmanus, engleski je muzičar i jedan od najzapaženijih predstavnika novog talasa. Pažnju na svoju muziku skrenuo je 1977. godine prvim albumom “My Aim Is True” koji se pokazao kao komercijalni uspeh postigavši platinasti tiraž. Kostelo je nedavno obznanio kako mu je dijagnostifikovan rak zbog kojeg je bio podvrgnut operaciji radi koje je bio primoran da otkaže koncerte. 2018. godine je sa svojom grupom The Imposters predstavio i studijski album “Look Now”.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

TheNighttimeProject predstavio spot za "Embers" u okviru promocije aktuelnog izdanja

Next post

Pokrenuta peticija za vraćanje dela Desanke Maksimović u škole... mi smo potpisali

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *