Novo mesto za filmofile – Bioskop na terasi Kolarca

0
55
Photo: Promo
Photo: Promo

Posle pauze od dva i po meseca, Art bioskop Kolarac ponovo će biti u prilici da ugosti svoje posetioce pred velikim platnom.

Poštujući sve mere kojima se sprečava širenje pandemije, zbog koje su bioskopske dvorane još uvek zatvorene, Art bioskop Kolarac svim ljubiteljima sedme umetnosti, u periodu od 5. do 15. juna priređuje veliko filmsko zadovoljstvo – Bioskop na terasi Kolarca.

Beograđani će svako veče u terminu od 20:30 (jedna projekcija), pod vedrim nebom, moći da uživaju u najkvalitetnijim ostvarenjima, koja su obeležila evropsku produkciju prethodnih godina.

Photo: Promo
Photo: Promo

Program obuhvata 11 projekcija i ukupno 9 naslova, a prvi na programu u petak, 5. juna je italijanski triler “Ukradeni Karavađo” reditelja Roberta Anda.

Valerija je pisac iz senke za scenaristu koji nema inspiraciju. Kada od nepoznate ličnosti dobije sinopsis novog filma, započinje uzbudljiva intriga.

Isti film biće na programu u subotu i nedelju, dok će posle toga publika svako naredno veče moći da uživa drugom filmskom naslovu.

Program Bioskopa na terasi Kolarca:
Od petka do nedelje. od 5. do 7. juna – “Ukradeni Karavađo”
Ponedeljak, 8. jun – “Neobični
Utorak, 9. jun – “Talaso”
Sreda, 10. jun u – “Melanholična žena”
Četvrtak, 11. jun u – “Druga strana nade”
Petak, 12. jun – “Vizija”
Subota, 13. jun – “Nevidljivi život”
Nedelja, 14. jun – “Optužujem”
Ponedeljak, 15. jun – “Otac”

Ulaznice po ceni od 250 dinara, biće u prodaji na biletarnici Kolarca sat vremena pre početka projekcije za film koji je na programu.

Zbog mera koje su još uvek na snazi, organizatori naglašavaju da će kapacitet biti ograničen na 40 mesta.

U slučaju vremenskih neprilika organizatori zadržavaju pravo odlaganja programa, a odložene projekcije biće realizovane posle 15. juna, uz poštovanje unapred utvrđenog programskog rasporeda.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime