Home»Muzika»Nipplepeople 10. jula u Beogradu, ali… Umesto u DOB-u Barutani

Nipplepeople 10. jula u Beogradu, ali… Umesto u DOB-u Barutani

4
Shares
Pinterest Google+
Nipplepeople/Promo
Nipplepeople/Promo

Elektro pop duo Nipplepeople beogradski koncert održaće ipak 10. jula u Barutani na Kalemegdanu.

–  Koncert koji zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 do sada nije mogao biti održan u dvorani Amerikana Doma omladine, na kraju se premešta u Bartuanu, fantastičan prostor za održavanje letnjih koncerata na otvorenom u Beogradu – saopštili su organizatori iz koncertne agencije Long Play.

Nipplepeople/ Photo: Promo (Long Play)
Nipplepeople/ Photo: Promo (Long Play)

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave.

Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih singlova kao što su “Sutra”, “Broj”, “Bolji”, “Ne volim te” i “Balkan Express”, a nedavno su objavili numeru “Tajna”.

Ulaznice kupljene za koncert Nipplepeople u DOB-u ostaju važeće i za novi datum 10. jul u Barutani i nije ih potrebno menjati

Uz to, za Barutanu je pušten dodatan kontigent ulaznica po postojećoj ceni od 1.200 dinara koje možete da nabavite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Za one koji žele povrat ulaznica počinje 1. jula. Ulaznice kupljene online – poslati email na [email protected] Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na Blagajni Štark Arene.

Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na [email protected], uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

Previous post

Noć knjige 2020... 3 dana, 30 gradova, 60 lokacija, 50.000 naslova

Next post

Kad veštačka inteligencija kopira AC/DC... dobije se ovaj urnebes od pesme. Mada, da liči... liči

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *