Iron Maiden, Kiss i System Of A Down headlineri virtualnog Download festivala

0
34
Iron Maiden/ Photo: Facebook @ironmaiden
Iron Maiden/ Photo: Facebook @ironmaiden

Iron Maiden, Kiss i System Of A Down najavljeni su kao headlineri ovogodišnjeg virtualnog Download festivala.

Posle otkazivanja ovogodišnjeg festivala zbog pandemije korona virusa, Download umesto toga organizuje virtualni izlet kroz istoriju rock festivala koji će sadržati sate i sate ekskluzivnih snimaka, neviđene izvedbe i interaktivni sadržaj.

Snimci će biti emotovani putem službenih društvenih kanala Festivala i na Download TV između 12. i 14. juna.

U saopštenju za javnost organizatori kažu:

– Vikend će biti podeljen na dan i veče, gde će dan biti sve ono što slavi duh Downloas festivala, a veče donosi 2 do 3 sata prilagođenog programaa u kojem Downloaderi mogu da se uključe u dešavanja.

 

U petak uveče biće prikazana reprizna najboljih festivalskih trenutaka headlinera iz 2015, grupe Kiss, dok će se u subotu Iron Maiden “doneti nešto posebno na ekrane, s nostalgičnim isečcima “Legacy Of The Beast” i nešto ekskluzivno samo za Download TV, navode organizatori.

U nedelju će biti prikazani snimci sa nastupa grupe System of a Down iz 2005., 2011. i 2017. godine.

Ostali interaktivni događaji obuhvataju pitanja koja fanovi mogu da postavljaju muzičarima uživo, specijalni “lockdown” performansi, muzički tutorijali i sesije.

Organizatori dodaju: “Pozivalo downloadere da postave šatore u vrtu, obuku svoje download majice, preruše se u omiljene junake, šalju nam fotografije i video zapise – tog vikenda slavićemo Download zajednicu”.

HL/Izvor: nme.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime