Home»Film»“On the road” fantazija puna se*sa, droge i rokenrola… Pogledajtre Dakotu Feninig i Zoe Kravic u trejleru za “Viena and the Fantomes”

“On the road” fantazija puna se*sa, droge i rokenrola… Pogledajtre Dakotu Feninig i Zoe Kravic u trejleru za “Viena and the Fantomes”

4
Shares
Pinterest Google+
Viena and the Fantomes/Promo
Viena and the Fantomes/Promo

Stigao je prvi trejler za film “Viena and the Fantomes”, u kojem Dakota Fening glumi mladu pankerku u žestokoj rok fantaziji punoj seksa, alkohola, droge i dobre muzike.

Biti u rok bendu danas je samo po sebi malo kliše priča, ali ta čudna fantazija i dalje ostaje u životu prelazići sa generacije na generaciju. Upravo je to tema koja dominira u filmu režisera Džerarda Naranjoa a fanovi njegovog debija “Miss Bala” iz 2011.godine, mogli bi biti i radoznali zbog njegovog skoro decenijskog odsustva sa velikog ekrana.

Tokom holivudske pauze on je radio na TV serijalima “Narcos” i “Fear Od Walking Dead” i polako pripremao priču svog drugog filma. Sama radnja bazirana je na priči o Vijeni, prelepoj mladoj pankerki koja putuje sa Fantomes, talentovanim post-punk bendom, po Americi 1980-ih. Ono što započne kao divlja vožnja rok koncerata i beskrajna zabava, brzo se spušta u izmaglicu alkohola, droge i pogrešnih odluka… Vijena se vrlo brzo nađe zarobljena u opasnom ljubavnom trouglu između dobronamernog roadija i neuravnoteženog člana benda pokušavajući da ispuni svoj san o karijeri muzičarke.

Viena and the Fantomes/Promo
Viena and the Fantomes/Promo

Uz Dakotu koja glumi Vijenu, druge ugledne mlade zvezde su Zoe Kravic, zvezda “Westworlda”, talentovana Evan Rejčel Vud, Džon Berentel i Džeremi Alen Vajt iz serije “Shameless”. Premijera je zajazana za 30 jun.

HL/Izvor: bosonoga.com

Previous post

Kiša je opet pokvarila sve... Otvaranje Drive in bioskopa na Adi odlaže se za utorak, 2. jun

Next post

Toliko im fale svirke... Sanitarium objavio "koncertni" spot za "Ja hoću više"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *