“On the road” fantazija puna se*sa, droge i rokenrola… Pogledajtre Dakotu Feninig i Zoe Kravic u trejleru za “Viena and the Fantomes”

0
116
Viena and the Fantomes/Promo
Viena and the Fantomes/Promo

Stigao je prvi trejler za film “Viena and the Fantomes”, u kojem Dakota Fening glumi mladu pankerku u žestokoj rok fantaziji punoj seksa, alkohola, droge i dobre muzike.

Biti u rok bendu danas je samo po sebi malo kliše priča, ali ta čudna fantazija i dalje ostaje u životu prelazići sa generacije na generaciju. Upravo je to tema koja dominira u filmu režisera Džerarda Naranjoa a fanovi njegovog debija “Miss Bala” iz 2011.godine, mogli bi biti i radoznali zbog njegovog skoro decenijskog odsustva sa velikog ekrana.

Tokom holivudske pauze on je radio na TV serijalima “Narcos” i “Fear Od Walking Dead” i polako pripremao priču svog drugog filma. Sama radnja bazirana je na priči o Vijeni, prelepoj mladoj pankerki koja putuje sa Fantomes, talentovanim post-punk bendom, po Americi 1980-ih. Ono što započne kao divlja vožnja rok koncerata i beskrajna zabava, brzo se spušta u izmaglicu alkohola, droge i pogrešnih odluka… Vijena se vrlo brzo nađe zarobljena u opasnom ljubavnom trouglu između dobronamernog roadija i neuravnoteženog člana benda pokušavajući da ispuni svoj san o karijeri muzičarke.

Viena and the Fantomes/Promo
Viena and the Fantomes/Promo

Uz Dakotu koja glumi Vijenu, druge ugledne mlade zvezde su Zoe Kravic, zvezda “Westworlda”, talentovana Evan Rejčel Vud, Džon Berentel i Džeremi Alen Vajt iz serije “Shameless”. Premijera je zajazana za 30 jun.

HL/Izvor: bosonoga.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime