Home»Film»Prvo dolaze olakšanje i sloboda, a onda kreće teskoba… Skorseze snimio kratki film o izolaciji

Prvo dolaze olakšanje i sloboda, a onda kreće teskoba… Skorseze snimio kratki film o izolaciji

4
Shares
Pinterest Google+
MArtin Skorseze/Photo: YouTube printscreen
MArtin Skorseze/Photo: YouTube printscreen

Proslavljeni američki reditelj Martin Skorseze snimio je kratki kućni film o sopstvenom iskustvu izolacije tokom pandemije koronavirusa, koji je premijerno prikazan u četvrtak na programu BBC Two.

Slavni reditelj Martin Skorseze u filmu je otkrio kako mu je karantin u početku došao kao veliko olakšanje, s obzirom na količinu posla koji ga je čekao u ovoj godini, ali je priznao da ga je kasnije obuzela anksioznost.

– Nisam mislio da će sve ovo što nas je zadesilo biti tako intenzivno. Naporno smo radili na toliko različitih projekata, stvari su se samo kotrljale, a onda je odjednom došlo do rušenja i zaustavljanja – ispričao je reditelj i dodao:

 


View this post on Instagram

A post shared by Martin Scorsese (@martinscorsese_) on

– U početku mi je laknulo. Nisam morao nigde da idem, nisam morao da radim… A onda je nastupila teskoba… Shvatio sam da sam sad potpuno sam sa sobom i vreme je poprimilo drugi aspekt. Doživeti to vreme znači shvatiti da zapravo postojiš, čak i kad samo sediš i ne radiš ništa. Kada toga postaneš svestan, osetiš olakšanje i slobodu – ispričao je 77-godišnji Skorseze, a prenosi BBC.

 

Sve dok koronavirus nije zaustavio svetsku filmsku industriju, slavni reditelj radio je na svom prvom vesternu “Killers of the Flower Moon” s Leonardom Dikaprijem i Robertom De Nirom u glavnim ulogama.

– Još ne znam kada ćemo moći da započnemo produkciju ovog filma. Ali znam da ćemo ga, zahvaljujući milosti vremena i života, nekako ipak završiti. Kakva će ta produkcija biti, u to baš i nisam siguran. Ali, radujem se budućnosti jer ću sa sobom poneti sve što sam bio prisiljen da naučim u ovim okolnostima – a to je biti u stanju da se brineš o ljudima koje voliš i da budeš sa njima koliko god možeš – zaključio je Skorseze.

HL/Izvor: direktno.rs

Previous post

Da li znate pravi razlog zbog kojeg je Rodžer Voters napustio Pink Floyd?

Next post

Najsablasniji rok koncert u istoriji... Pogledajte svirku Dropkick Murphysa na potpuno praznom bejzbol stadionu... Gostovao i Brus Springstin

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *