Home»Muzika»Madona na stubu srama… ponovo… Reagovala na rasizam, komentari ogorčeni: “Ovo je najgluplja reakcija ikada”

Madona na stubu srama… ponovo… Reagovala na rasizam, komentari ogorčeni: “Ovo je najgluplja reakcija ikada”

4
Shares
Pinterest Google+

Pevačica Madona suočena je sa snažnim kritikama javnosti zbog objave snimka na kojem njen sin pleše.

Poznata po svojim kontroverznim načinima iskazivanja stavova, Madona je još jednom na udaru javnosti. Ovog puta razlog je video snimak koji je pevačica postavila na Instagram, a na kojem njen sin Dejvid pleše uz hit Majkla Džeksona “They Don’t Care About Us”.

Čuvena pesma preminulog pevača u kojoj, između ostalog, peva o policijskoj brutalnosti koju je doživeo, Madonin sin je iskoristio kako bi iskazao svoje nezadovoljstvo zbog događaja koji poslednjih dana potresa Ameriku.

Ubistvo Afroamerikanca Džordža Flojda od strane belog policajca izazvalo je nerede u više od 30 američkih gradova, a brojne slavne ličnosti iskazuju svoj bes zbog nemilog događaja. I Madona se priključila toj akciji, ali se ubrzo suočila sa kritikama jer su mnogi videli snimak njenog sina kako pleše kao neprimerenu reakciju na debatu o rasizmu u toj zemlji.

“Kako nam ovaj video pomaže?”, “Da, plesanje će puno doprineti ovoj borbi. Izađi iz svoje vile i kreni na ulice”, “Upravo si pobedila rasizam plesom. Čestitam ti” i “Ovo je možda najgluplja reakcija koju sam do sada video” – samo su neki od ironičnih komentara ispod videa.

HL/Izvor: direktno.rs

Previous post

Muke po Čarliju...  Bubnjar Stonesa nema bubnjeve u kući, njegovoj ženi smeta buka

Next post

Da li znate pravi razlog zbog kojeg je Rodžer Voters napustio Pink Floyd?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *