Home»Muzika»Homeland»Sada studio report i making-of “Koren”, a na jesen novi album beogradskog benda Sink

Sada studio report i making-of “Koren”, a na jesen novi album beogradskog benda Sink

5
Shares
Pinterest Google+
Sink/ Photo: Promo
Sink/ Photo: Promo

Posle kraće pauze, beogradska grupa Sink nastavlja snimanje trećeg studijskog albuma čije objavljivanje fanovi mogu da očekuju ove jeseni.

Ekipa je objavila kratak studio report gde možete da čujete delove pesama, a iz benda kažu da će nastaviti da obeveštavaju publiku na ovaj način, do izlaska albuma.

– Jako smo nestrpljivi da ove pesme predstavimo ljudima. Radni naziv trećeg albuma je “Koren”, a promene su osnovna tema albuma. Bend je prošao kroz promene, svako od nas na svoj način takođe, pesme su ličnije i dosta bliže slušaocu, a sigurni smo da će se ljudi lako prepoznati u svim ovim pričama. Radujemo se jer ćemo na ovom izdanju imati i mnoga zanimljiva gostovanja – poručuje Sink.

Benda takođe najavljuje i prvi singl pod nazivom “Nikoga nema” koji će uskoro biti objavljen.

Sink/ Photo: AleX
Sink/ Photo: AleX

Da podsetimo, Sink je do sada objavio dva albuma: “Sve što nisam ja” (2014) i konceptualno ostvarenje “Pred stubom srama…” (2017).

Plivajući između više alternativinih pravaca bend je formirao svoj zvuk odan snažnim rifovima, neparnim ritmovima i pažljivo odabranim tekstovima koji ovaj bend čine prepoznatljivim na beogradskoj sceni.

Ekipu čine: Filip Trnavac ( vokal), Nebojša Radovanović (gitara), Dragan Miočinović (gitara), Dejan Bogdanović (bas) i Stefan Stančić (bubnjevi).

 

Previous post

Alis Kuper: Džoni Dep bi mogao da me glumi u biografskom filmu, samo da je malo lepši...

Next post

Direktno, sirovo, iskreno i nadahnuto... Bend Prljave Sestre predstavio album "Najgore tek dolazi"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *