Home»Muzika»Potvrđeni datumi održavanja Belgrade Beer Festa i Music Weeka

Potvrđeni datumi održavanja Belgrade Beer Festa i Music Weeka

4
Shares
Pinterest Google+
Beer Fest/ Photo: AleX
Beer Fest/ Photo: AleX

Osamnaesti po redu Belgrade Beer Fest će biti održan od 20. do 23. avgusta, a Music Week od 28. do 30. avgusta na beogradskom Ušću.

– U više nego vanrednim okolnostima, opet želimo da potvrdimo rešenost organizacionog tima CLOUD festivala da će sve dimenzije festivala biti prilagođene post- corona periodu, istovremeno se radujući što desetomesečni rad ipak neće biti uzaludan. Apsolutno smo spremni da ispoštujemo sve preporučene mere, jer zdravlje i bezbednost posetilaca moraju biti na prvom mestu. Posledice koje aktuelna pandemija ima na razvoj muzičke industrije i manifestacionog turizma širom sveta, svakako negativno utiču na organizaciju svih festivala u Srbiji. Situacija je daleko od sjajne, ali činimo sve da u okolnostima velikih limita napravimo dobra i zanimljiva festivalska izdanja, kako bi leto u Beogradu ipak imalo vedrije nijanse – izjavio je organizacioni tim CLOUD festivala

Prvo izdanje festivalske platforme CLOUD, u okviru koje su prošle godine na Ušću održana tri muzička festivala, posetilo je više od 920.000 ljudi.

CLOUD festivali su tako postali jedan od najuspešnijih turističkih brendova Beograda i Srbije.

Previous post

"Swamp 'n' Roll" je novi EP benda Garage in July

Next post

Remi i Gile o nagradi "Milan Mladenović": Briljantan način da se povežu prošlost i budućnost muzike

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *