Home»Knjige»Gitarista Iron Maidena Adrijan Smit najavio “ribolovačku” autobiografiju “Monsters Of River & Rock”

Gitarista Iron Maidena Adrijan Smit najavio “ribolovačku” autobiografiju “Monsters Of River & Rock”

9
Shares
Pinterest Google+
Adrijan smit/Photo: YouTube printscreen
Adrijan smit/Photo: YouTube printscreen

Adrijan Smit, gitarista Iron Maidena, poznat je kao strastveni ribolovac. U svojim prvim, veoma ličnim ribolovačkim memoarima “Monsters Of River & Rock”, Smit nas vodi sa sobom na neverovatno putovanje, kroz vrhunce i padove na turnejama i na obalama reka, dok njegova ribolovačka oprema putuje sa njim širom sveta.

Monsters Of River & Rock, cover
Monsters Of River & Rock, cover

Adrijan se zaljubio u ribolov još kao dete koje je odrastalo u Istočnom Londonu, “pljačkajući” jezerca na Hakni Maršu i hvatajući smuđeve na kanalu Grand Union na izletima sa ocem. Stvari su počele da postaju sve egzotičnije kada je mladi ljubitelj ribolova postao vodeći gitarista u jednom od najuspešnijih rok bendova u istoriji i počeo je da putuje svetom svirajući pred više miliona fanova. Ali jednom ribarolovac, uvek ribarolovac. Štap je uvek išao sa njim, ribe su postale veće, avanture ekstremnije.

Dobrodošli u svet Adrijana Smita. Šarmantan i duhovit u istoj meri, “Monsters Of River & Rock” je vrhunsko čitalačko štivo o ribolovu i fantaziji, ali takođe je i priča o rok zvezdi u brzom svetu koji traži mir i spokoj na ivici vode – gde god da je.

Adrijan Smir/Photo: Nathalie Dufresne-Smith
Adrijan Smir/Photo: Nathalie Dufresne-Smith

Knjiga “Monsters Of River & Rock” će biti objavljena 3. septembra putem Virgin Booksa.

Smith je rođen u Hokniju, u Istočnom Londonu, 27. februara 1957. Pridružio se bendu Iron Maiden krajem 1980. Sa bendom je prodao 100 miliona albuma i obišao svet svirajući pred milionima obožavalaca. Koristi gitare Jackson i Gibson. Strastveni je teniser, ali glavni mu je hobi ribolov. Ovo je njegova prva knjiga.

HL/Izvor: blabbermouth.net

Previous post

Izdavač pozajmio 608 dolara od benda da im snimi debi album... a onda su zaradili milione. Ovako je počela priča o Nirvani...

Next post

"Swamp 'n' Roll" je novi EP benda Garage in July

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *