Home»Muzika»Homeland»Rebel Star najavljuje EP “Stranac”, naslovna pesma dobila lyric video

Rebel Star najavljuje EP “Stranac”, naslovna pesma dobila lyric video

4
Shares
Pinterest Google+
Milan Glavaški/Foto Nenad Vujanovic
Milan Glavaški/Foto Nenad Vujanovic

Posle albuma “Demoni” i saradnje sa Ninom Romić na pesmi “Dobrodošla u mrak”, Rebel Star ima još nove muzike za vas. EP “Stranac” završno je poglavlje “Demona”, manifesta o lutanjima, porodici i prijateljstvu Milana Glavaškog.

NINA ROMIĆ I MILAN GLAVAŠKI (REBEL STAR) PREDSTAVILI SINGL “DOBRODOŠLA U MRAK”

Prvi singl je naslovna pesma – “Stranac” – za koju je Nina Glavaški napravila lyric video, a kompletan EP biće objavljen do kraja juna.

– Tekst pesme inspirisan je idejom za naslov EP-ja koju je predložio Andrej Dolinka (čovek koji je zaslužan za dizajn naših omota). Naime, album “Demoni” ima stranu A i B, a pošto su ovo pesme koje nisu ušle na album jer nisu bile spremne, Andrej je predložio da EP nazovemo “Strana C” ili “Stranac”. Onda su se desile još dve stvari – novi Rebel Star bend mi se pridružio, pa bubanj svira Attila Prikler i novi članovi ostale instrumente (više o njima na novim snimcima). Na kraju se sve sklopilo u razgovoru za Radio Beograd 2, gde me je Uroš Milovanović pitao zašto pišem o lutanjima i putovanjima. Video sa tekstom napravila je moja ćerka Nina, pariški miš i student animacije – rekao je o “Strancu” Milan Glavaški.

Posle pet godina pauze Rebel Star objavio je peti studijski album “Demoni” 15. aprila, uz sjajne reakcije publike i kritike. “Demoni” su dostupni za preuzimanje i slušanje na svim digitalnim platformama, kao i na Youtubeu i bandcampu.

Previous post

Podkast i Srbija... Mogu li te dve reči u istu rečenicu? Gde smo mi, a gde je svet?

Next post

Muzička terapija nije ništa novo... ali britanski lekari tvrde i da je najbolji način za - oporavak od moždanog udara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *