Home»Film»Šta njoj može jedan običan virus… Beti Vajt ima recept: votka-martini, hamburger i pomfrit

Šta njoj može jedan običan virus… Beti Vajt ima recept: votka-martini, hamburger i pomfrit

4
Shares
Pinterest Google+
Beti Vajkt/Photo: YouTube printscreen
Beti Vajkt/Photo: YouTube printscreen

Na veliko olakšanja legije zabrinutih fanova širom sveta, glumica Beti Vajt (98) je dobro i zdrava u svom domu usred pandemije koronavirusa.

– Blagoslovena sam neverovatno dobrim zdravljem. To je nešto što se mnogo ceni – istakla je ona u razgovoru za Closer Weekly.

TV legenda vreme provodi u samoizolaciji u svom domu u Kalifroniji, a njen menadžment je otkrio da ima sjajne pomoćnike koji joj donose namirnice i pomažu po kući, kao i da se “virus plaši Beti!”

– Nikome nije dozvoljeno da uđe u njenu kuću osim ljudima koji su baš neophodni – dodali su oni, ali i da najveće društvo glumici prave divlje patke koje posećuju njeno dvorište.

A, kako bi se zabavila u ovim sumornim vremenima, Beti redovno “čašćava” sebe votka-martinijem, dok jede hamburgere i pomfrit.

– Beti voli da se šali da je votka održava mladom. Voli prikaz sebe kako sedi kod kuće u stolici za ljuljanje, pije martini i gledam serije – otkrio je njen dobar prijatelj, ali naglasio da glumica nije neko ko pije često, već udovolji sebi s vremena na vreme.

Beti je provela osam decenija svog života radeći za razne televizije i važi za glumicu sa najdužom karijerom u istoriji.

HL/Izvor: direktno.rs

Previous post

Pustinjski rok je stigao u grad... Grupa Savana zna koje su - "Vitalne supstance"

Next post

Ma folira... 100%... ili je stvarno kralj... Sajmon Kauel tvrdi da već tri godine ne koristi mobilni telefon

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *