Hronika jedne strasti… Cigarettes After Sex predstavili novu pesmu “You’re All I Want”

0
96
Cigarettes After Sex/Photo: facebook@CigarettesAfterSex
Cigarettes After Sex/Photo: facebook@CigarettesAfterSex
Cigarettes After Sex/Photo: facebook@CigarettesAfterSex

Cigarettes After Sex predstavili su novu pesmu “You’re All I Want”, prvo muzičko delo benda posle hvaljenog drugog albuma “Cry”, objavljenog prošle godine za Partisan Records. Pesma “You’re All I Want” hronika je strasti nove ljubavi i kreativno i emotivno nastavlja tamo gdje je “Cry” stao, ovaj put s neuporedivim intenzitetom i saosećanjem.

– Pesma je nastala tokom snimanja našeg poslednjeg albuma u leto 2017. Prvi snimci nastali su u dvorištu kuće na Majorci gde smo odsedali, kasno uveče, dok je nad nama pretila letna oluja. Gotovo tri godine kasnije, pošto smo se preselili u Los Anđeles, konačno sam napisao tekst i ispričao priču o snu ili maštariji koja uključuje moju devojku i mene. U njoj sam zamenio uloge i okrenuo priču o tome kako smo se upoznali, zamišljajući pritom slatku budućnost koja bi mogla biti pred nama… – otkrio je Greg Gonzalez.

Cigarettes After Sex objavili su album “Cry” u oktobru 2019, a najavni singl “Heavenly” do sada ima više od 40 miliona streamova. Album donosi temu ljubavi, lepote i seksualnosti, a uz uspeh eponimnog prvenca koji je prodat u više od 600 000 primeraka, Cigarettes After Sex zaradili su vernu bazu fanova.

HL/Izvor: soundguardian.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime