Home»Kult»Rundek, Gile i Remi u žiriju za Nagradu “Milan Mladenović”

Rundek, Gile i Remi u žiriju za Nagradu “Milan Mladenović”

4
Shares
Pinterest Google+

View this post on Instagram

Sa ponosom objavljujemo da će muzičari Darko Rundek, Srđan Gojković Gile i Mirela Priselac Remi biti članovi ovogodišnjeg žirija za dodelu Nagrade Milan Mladenović. Oni će imati težak zadatak da izaberu najbolju pesmu sa područja bivše Jugoslavije. Sve detalje konkursa objavićemo 1. juna na našim društvenim mrežama i na našem veb-sajtu milanmladenovic.com, kada će zvanično i početi rok za prijavljivanje pesama. @darkorundekofficial @srdjangojkovicgile @elektricniorgazamofficial @remielemental . 📸 Dragan Dragin (Gile); Alessia Stelko (Remi) . #darkorundek #haustor #srdjangojkovicgile #elektricniorgazam #mirelaremipriselac #remielemental #elemental #nagradamilanmladenovic #milanmladenovic #ekatarinavelika #ekv #zaduzbinamilanamladenovica

A post shared by Zadužbina Milana Mladenovića (@zaduzbinamilanamladenovica) on

Muzičari Darko Rundek, Srđan Gojković Gile i Mirela Priselac Remi biće članovi ovogodišnjeg žirija za dodelu Nagrade “Milan Mladenović”, objavili su iz Zadužbine Milana Mladenovića.

“Oni će imati težak zadatak da izaberu najbolju pesmu sa područja bivše Jugoslavije. Sve detalje o konkursu objavićemo 1. juna na našim društvenim mrežama i na našem sajtu milanmladenovic.com, kada će zvanično i početi rok za prijavljivanje pesama”, poručuli su organizatori.

KONKURS ZA NAGRADU “MILAN MLADENOVIĆ” OD 1. DO 30. JUNA

Nagrada “Milan Mladenović” ustanovljena je sa ciljem da podstiče muzičko stvaralaštvo koje krase osobine svojstvene Mladenovićevoj umetničkoj zaostavštini, a dodeljuje se za muzičko delo od izuzetne umetničke vrednosti, koje je svojim sadržajem i naslovom u skladu sa “dostojanstvom njegovog dela”, podsećaju organizatori.

“ANGEL’S BREATH”… KULTNI ALBUM MILANA MLADENOVIĆA I MITRA SUBOTIĆA SUBE USKORO U PRODAJI KAO VINILNO, CD I DIGITALNO IZDANJE

HL/Izvor: Tanjug

Previous post

Najgore prošli... Globalni sektor zabave izgubiće 160 milijardi dolara zbog korone

Next post

Antonio Bratoš predstavio novi album "Normalno"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *