Antonio Bratoš predstavio novi album “Normalno”

0
77
Antonio Bratoš/ Photo: Promo (MenartSrbija)
Antonio Bratoš/ Photo: Promo (MenartSrbija)

Posle niza singlova u protekle dve godine, Antonio Bratoš predstavio je i prvi solo album ”Normalno” čije objavljivanje prati video singl ”Crni čaj”.

Na pitanje zašto baš ovaj naziv, Antonio odgovara:
– Pa sad je novo normalno popularno kao izra, a ovaj album je nov i normalan. Ustvari, sve je samo nije to.

Do sada smo sa ovog izdanjačuli četiri pesme: ”Ti nisi”, ”Dobar akord”, ”Može bit’, a ne mora” i ”Anananana”, koja je objavljena pre dve godine kao prvi singl u saradnji sa bendom Zemljom Gruva.

– Upravo ovaj novi singl je nastavak odlične saradnje sa mojim omiljenim bendom i ujedno meni najdraža pesma na albumu jer, na jednostavan način opisuje kako se suprotnosti privlače dok ne dođu u ravnotežu. Normalno, nema jednog bez drugog – kaže Bratoš.

Tekst i muziku za sve pesme na albumu napisao je Antonio Bratoš, a realizacija celog projekta ostvarena je u saradnji sa nekoliko producenata (Silvio Pasarić, Nikša Bratoš, Milovan Bošković, Toni Butigan, Domagoj Perišić, Ivan Mirković – Bambi, Jovan Antić i MKDSL) i gostovanjima pevača i muzičara (Zoe Kida, Konstrakta, Zemlja Gruva, Silver , Max Kochetov i Vladimir Milenković), a tu su i ljudi koji su radili spotove: Matijas Knežević, Kosta Đuraković, Matko Zglav i Jure Paljetak.

Photo: Promo (Menart Srbija)
Photo: Promo (Menart Srbija)

Bratoš kaže da promotivna turneja nije opcija, bar ne u skorije vreme, iz objektivnih razloga, ali da se svakako može očekivati nov studijski materijal i nastavak dosadašnje saradnje.

– Veoma sam blagoslovljen što sam u životu imao priliku sarađivati sa svim ovim divnim ljudima. Svako od njih zna kakav je doprinos dao i koliko sam im zahvalan za saradnju i za pomoć u realizaciji celog projekta. Iskreno se radujem nekom sledećem materijalu.

Kao što smo već rekli, objavljivanje albuma prati spot za pesmu ”Crni čaj”, za koji režiju potpisuje Jure Paljetak.

Za muzički deo zaslužni su Milovan Bošković i Antonio Bratoš uz asistenciju Jovana Antića, ali i trubačke sekcije Zemlje Gruva. Minimalistički tekst numere u duetu pevaju Antonio i Konstrakta.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime