Home»Muzika»Jazz»Konačno neka dobra vest… Nišville 2020. u predviđenom terminu, počela pretprodaja ulaznica

Konačno neka dobra vest… Nišville 2020. u predviđenom terminu, počela pretprodaja ulaznica

5
Shares
Pinterest Google+
Nišville/Photo: rhiva Nisville jazz festivala
Nišville/Photo: rhiva Nisville jazz festivala

Internacionalni niški jazz festival Nišville 2020 održaće se u punom formatu od 7. do 16. avgusta 2020, a glavni festivalski program 13, 14, 15, i 16. avgusta 2020. godine na niškoj Tvrđavi.

Do nedelje, 31. maja aktuelna je pretprodaja kompleta ulaznica za parter po promo ceni od 2.500 dinara. Od ponedeljka, 1. juna 2020, cena kompleta za četiri festivalske večeri iznosiće 3.000 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs

Nišville jazz festival će i ove godine pored bogatog muzičkog programa ponuditi i vrlo kvalitetan sadržaj u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i multimedijalni program u okviru različitih pratećih manifestacija.

DŽULIJAN MARLI U NIŠU… SIN LEGENDE REGGAE MUZIKE ZATVARA NIŠVIL

Festival Nišvillle se održava u planirano vreme, a direktor festivala Ivan Blagojević kaže da su sve procene da će avgust biti bezbedan mesec za okupljanje većeg broja ljudi, ali i da su spremni da sprovedu sve preventivne mere.

Napominje da su potpuno spremni da sprovedu preventivne mere, ukoliko bude bilo potrebe, a nada se i da će se do tada promeniti i odluke o tome koliko ljudi može biti okupljeno na jednom mestu.

Kaže da se neće menjati ni koncept festivala – krenuće sa teatrom, filmom, programom posvećenim Šabanu Bajramoviću i završiti glavnim programom kao i svake godine, pišu Južne vesti.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

Vrlodobar, 4+... Sem Smit obradio čuveni hit grupe Coldplay

Next post

Evanescence najavili novi album posle 9 godina... Stigao i prvi singl "Wasted on You" i spot snimljen iPhoneom

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *