Home»Muzika»Homeland»Svega im je dosta i “Sve pred lice pravde”… Neozbiljni pesimisti objavili prvu pesmu s novog mini albuma

Svega im je dosta i “Sve pred lice pravde”… Neozbiljni pesimisti objavili prvu pesmu s novog mini albuma

4
Shares
Pinterest Google+
Neozbiljni pesimisti/ Photo: Milica Tepavac
Neozbiljni pesimisti/ Photo: Milica Tepavac

Pank bend Neozbiljni pesimisti objavili su danas premijerno pesmu “Sve pred lice pravde” sa predstojećeg istoimenog mini albuma, snimljenog uživo u studiju.

– Pesma govori o tome da nam je dosta svega i da neko mora da odgovara za višedecenijsko stanje u kojem živimo. Decenijama nas prave budalama i to na najneinventivniji način, što danas poprima neki novi u isto vreme zastrašujuć i smešan oblik – kaže frontmen Igor Olujić.

Olujić smatra da “u svemu što nam se dešava nema nevinih”.

– Dobrim delom smo mi stvaraoci autocenzure u medijima, u strahu ili u želji da se dodvorimo, čak i tamo gde vlast nema pojma šta se dešava, niti će ikad imati. I tako postajemo jedna amorfna masa bez uporišta u bilo čemu – naglašava Igor Olujić.

Neozbiljni pesimisti su u studiju zabeležili kamerama mini koncert, za koji su odabrali nekoliko pesama, koje, kako objašnajvaju, najbolje ilustruju muzički pravac kojim se bave.

Album “Sve pred lice pravde” somborskog benda krajem maja objaviće promoterska kuća Long Play na digitalnim platformama.

HL/Izvor: nova.rs

Previous post

Palms Voice objavio novi album - "Eastern Bloc"

Next post

Muzičari i festivali u regionu saglasni: Pandemija pokazala da se bez muzike i druženja ne može živeti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *