Home»Muzika»Homeland»Palms Voice objavio novi album – “Eastern Bloc”

Palms Voice objavio novi album – “Eastern Bloc”

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Beogradski muzičar i producent Boris Milanović, član bendova Triko i Ljubavnici, predstavlja svoj drugi studijski album “Eastern Bloc” pod pseudonimom Palms Voice.

Album je objavljen u saradnji sa Pop Depresijom i Kišobranom, a dostupan je za preuzimanje na bandcampu, kao i strimovanje na svim digitalnim platformama i YouTubeu.

“Eastern Bloc” označava sledeći korak za Borisa u bavljenju više od deceniju starim muzičkim idejama na kojima se ceo projekat temelji.

Stilski i dalje dominiraju sint-pop i plesni ugođaj, dok tekstove karakteriše istraživanje seksualnosti i komplikovanih međuljudskih odnosa.

Palms Voice/ Photo: Promo
Palms Voice/ Photo: Promo

Palms Voice je tokom 2019. godine pet od deset pesama s albuma objavio kao video singlove: “Combinator”, “Low Testosterone”, “Pure Sex”, “Kissing With Eyes Open” i “Fuck Dreams”, a sve spotovi možete dapogledate na njegovom YouTube kanalu.

Prvi album Palms Voice objavio je u maju 2018. godine, a nekoliko singlova dobilo je značajnu pažnju na regionalnim radio stanicama – “I Always Wanted To Make A Girl Cry”, “Lonely As Fuck” i “Snowflakes In Hell”.

Nastupao je na Kontakt konferenciji 2018, kao i na “Hali Gali Požar” festivalu, a delio je binu i sa Anom Never, Kinš, Azza, Suzanom Sumrah…

Previous post

"Ona to zna" i oni to znaju... Učenici Muzičke škole "Stanković" odali počast Divljanu i Idolima

Next post

Svega im je dosta i "Sve pred lice pravde"... Neozbiljni pesimisti objavili prvu pesmu s novog mini albuma

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *