Home»Muzika»Homeland»Bend “Lagana sreda“ predstavio spot pobedničke pesme 5. Bunt Rok Festivala

Bend “Lagana sreda“ predstavio spot pobedničke pesme 5. Bunt Rok Festivala

4
Shares
Pinterest Google+
Lagana sreda pobednici petog Bunt Rok festivala/Photo: Goradn Jović
Lagana sreda pobednici petog Bunt Rok festivala/Photo: Goradn Jović

Uspešna saradnja Bunt Rok Festivala RTS  i Centra Millennium iz Vršca traje već dve godine. U prostoru Studio, šansu da nastupe i predstave svoje stvaralaštvo pred vršačkom publikom dobili su brojni bendovi sa ovog Festivala.

Jedna od nagrada za pobednički bend je audio snimak celog koncerta, kao i live spot sa tog nastupa. Bend Lagana Sreda je ovom prilikom dobio dva spota za pobedničku pesmu 5. Bunt Rok Festivala (2019.) “Sva je sve“ koju trenutno promovišu.

– Svaka bina ima svoju energiju koju bend prepozna ako zaista iskreno izlazi pred publiku. Jedna od posebnih jeste scena prostora Studio Centra Millennium. Publika, koja je takođe prepoznala našu energiju doprinela je našem nastupu koji je majstorski sačuvan na ovom video spotu. Smatramda je svaki nastup izuzetno važan, a za bend koji tek počinje je još važnije da taj nastup ostane zabeležen. Samim tim poklon kao ovaj koji smo pobedom zaslužili, ima naročitu težinu, jer sad svi mogu da osete našu energiju ali je i istovremeno i nama samima značajan- za dalji razvoj i izvođačko napredovanje benda. Veoma smo zahvalni domaćinima u Vršcu, pružili su nam neverovatno iskustvo, kako na bini, tako i van nje – utisci su Stefana Niketića, frontmena benda Lagana Sreda.

Uskoro očekujemo još jedan spot ovog benda i to za pesmu “Esidov bluz“.

Previous post

Roni Vud progovorio o borbi s kancerom: Neko tamo gore me voli... a neko me voli i ovde dole

Next post

Džo Stramer bio je veliki fan Brusa Springstina... pročitajte pismo koje je rukom napisao svom idolu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *