Od 1. juna počinje sa radom “Drive In bioskop” na Adi… Beograđani će gledati filmove pod zvezdama – iz svojih automobila

0
103
Photo: pixabay.com
Photo: pixabay.com

Planetarna pandemija nije sprečila da bioskopska priča u Beogradu nastavi da živi.

Posle pokretanja kućnog bioskopa MOJ OFF koji je brojnim filmskim ostvarenjima bioskope preselio u domove građana, Kombank dvorana je u saradnji sa Gradom Beogradom, Beograđanima priredila još jedno filmsko iznenađenje, ovoga puta preselivši bioskop na beogradsku Adu Ciganliju pod nazivom “Drive in bioskop Ada Beograd“.

Kao u holivudskim filmovima, Beograđani će tokom predstojećih letnjih meseci, ali i tokom ostatka godine, omiljene naslove moći da gledaju pod zvezdanim nebom i to na Parkiralištu na Adi, koje će  biti pretvoreno u bioskop na otvorenom.

Photo> Promo
Photo> Promo

Da užitak bude još veći, a u skladu sa bezbednosnim poštovanjem propisane distance, filmovi će se pratiti iz automobila. Beograđani će na ovaj način imati priliku da uživaju u “sopstvenom filmu“ gledajući filmske priče pod vedrim nebom iz svojih vozila.

Planirano je da filmovi budu besplatni od 01.  juna do 01. jula, posle čega će se ulaznice naplaćivati.

Prve nedelje rada Drive in bioskopa svake večeri će biti prikazivani filmovi, dok će posle 7. juna , pa do kraja leta za prikazivanje filmova biti rezervisani sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Kompletan repertoar, kao i film otvaranja biće poznati sledeće nedelje, a o terminima filmskih projekcija gledaoci će moći od 1.juna svakodnevno da se informišu na sajtu Kombank dvorane.

Kao u holivudskim filmovima... ????

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime