Home»Muzika»“Teška vremena, prijatelju moj”… Sećate li se ovog ex-YU hita grupe Neki to vole vruće? E sada ima novu verziju…

“Teška vremena, prijatelju moj”… Sećate li se ovog ex-YU hita grupe Neki to vole vruće? E sada ima novu verziju…

4
Shares
Pinterest Google+
Neki to vole vruće/Photo: facebook@nekitovolevruceofficialpage
Neki to vole vruće/Photo: [email protected]

Stari hit grupe Neki to vole vruće “Teška vremena” dobio je novo ruho i novi spot koji je snimljen virtualno, a kako je došlo do ideje da se baš sada opet puste “Teška vremena” ispričao je Silvestar Dragoje Šomi za jutarnji.hr.

– I inače nam je bila ideja da radimo naše starije hitove u novim aranžmanima što je i u svetu popularno, pa je bilo logično da u ovim groznim vremenima potresa i korone krenemo s prvom pesmom koja je bila jedan od najvećih naših hitova a to je pesma “Teška vremena” – priča Šomi koji je bend još 80-ih osnovao zajedno s Miroslavom Stanićem Jimmyjem. Spot za ovu verziju pesme snimljen je iz domova muzičara jer je u ovim okolnostima to bio jedini način.

– Muzičari iz benda su naši prijatelji, vrhunski instrumentalisti koji s nama poslednjih godina sviraju. Naravno da su se odmah odazvali i podržali našu ideju a ova nova forma spota – “sam u kući” je i na neki način izazovna kod snimanja. – kaže Šomi, a na pitanje kako bend stoji s planovima za budućnost odgovara: – Planovi su nam, nažalost, propali kao i našim drugim kolegama i to nas plaši jer za sada ne znamo kad ćemo opet moći da sviramo i zarađujemo za život. Sve što smo imali dogovoreno, otkazano je. Verujemo u bolje dane ali za sada su zaista teška vremena i za nas i za sve naše drage kolege koji se bave ovim poslom.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Previous post

Izložba eksperimentalnog taktilnog stripa Dragane Kuprešanin... "Nevidljivi talas" od 26. maja u Likovnoj galeriji Kolarčeve zadužbine

Next post

Novi rat Votersa i Gilmura... sad se svađaju oko - FB stranice Pink Floyda. Pa dobro, bre, koji je vama...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *