Home»Muzika»“Možda sjutra nađem svoj put”… Stigao novi video singl Srđe Simunovića

“Možda sjutra nađem svoj put”… Stigao novi video singl Srđe Simunovića

6
Shares
Pinterest Google+
Srđa Simenunovič/Photo: Bucan pas, promo
Srđa Simenunovič/Photo: Bucan pas, promo

Nikšićki muzičar Srđa Simunović, publici poznatiji kao bubnjar grupe DST (Društvo Skrivenih Talenata), objavio je novu pesmu “Možda sjutra nađem svoj put” koja će se naći na solo albumu “Horizont Događaja”.

Numeru, čiji miks i master potpisuje Ivan Perović, prati i spot za koji se pobrinula N&V produkcija.

Simunović je prošle godine najavio solo album istoimenim EP izdanjem na kojem se našlo pet numera. 

Posle EP-a, nastavio je sa objavljivanjem pesama, pa je tako u aprilu ove godine publici predstavio singlove “Tuneli mraka 2” i “Lost Man“.

Na albumu “Horizont Događaja” naći će se ukupno 16  Srđinih autorskih pesama.

Srđa Simenunovič/Photo: Bucan pas, promo
Srđa Simenunovič/Photo: Bucan pas, promo

– Sada objavljujem jednu po jednu pesmu i negde sam otprilike na pola puta. U poslednje vreme ide nešto ubrzanijim tempom, ali ne zavisi ni sve od mene. Srećom, izdejstvovala su se neka rešenja i pesme su našle neke dobre ljude koji sada to miksuju. Što se tiče zvuka i tematike, mislim da će biti raznovrsno – kazao je Simunović.

Do sada je nikšićki muzičar publici predstavio raznolike pesme – od besnih društveno angažovanih do ljubavnih tekstova i od čvrstih rifova do emotivnijih i sporijih numera sa uplivima klavira kakva je upravo “Možda sjutra nađem svoj put”.

– Volim da eksperimentišem i istražujem ton koji će me odvesti u stanje iz kog  kreacija spontano kreće i izliva se. Ne robujem ničemu. Ni jednom pravcu. Emocija i percepcija određuju put. Ali rif na ovom albumu ostaje moje srednje ime – objasnio je autor.

Previous post

Glumac iz "Sumrak sage" i njegova devojka pronađeni mrtvi u stanu u Las Vegasu

Next post

Izložba eksperimentalnog taktilnog stripa Dragane Kuprešanin... "Nevidljivi talas" od 26. maja u Likovnoj galeriji Kolarčeve zadužbine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *