Home»Muzika»Homeland»“You & Me”… Johnny L’Ove novim singlom najavljuje debi album

“You & Me”… Johnny L’Ove novim singlom najavljuje debi album

5
Shares
Pinterest Google+
Johnny L'Ove/ Photo: youtube.com printscreen
Johnny L’Ove/ Photo: youtube.com printscreen

Mladi kantautor Nikola Brkić a.k.a. Johnny L’Ove predstavio je novi video singl “You & Me” sa predstojećeg debi albuma “The Last Night With Her”.

Ovo je Nikolin drugi spot posle “Addicted 2 U” objavljenog prošle godine i nastavak priče o konceptualnom akustičnom albumu na engleskom jeziku koji bi trebalo da se pojavi na tržištu do kraja godine.

Johnny L’Ove Muzika izvodi muziku koja je zanimljiva mešavina indi folka, alternativnog kantrija i popa i bluz roka.

Za numeru “You & Me” muziku, tekst i aranžman uradio je sam Johnny, aa pesma je snimljena i završena prošle godine na Akademiji Umetnosti – Studio Balkanska u Beogradu.

Kompletnu audio produkciju uradio je mladi student sa Akademije Ivan Kostić (snimanje, mik i mastering). Ivan je takođe odsvirao bas i bubnjeve, a violinu Aleksandra Dotlić.

U snimanju spota učestvovali su: Dejan Senić (Bubulj Produkcija, snimanje dronom), Dragan Dubljević iz (Open Sound Org, bliži kadrovi kamerom) i Zoran Egredžić (režija i završna montaža, Aston Audio Visual Production).

Nikola je osmislio scenario, video je sniman u Sutomoru na Crnogorskom primorju (jesen 2018), a u spotu glumi Marija Nedeljković.

Previous post

NOVA KOLUMNA DEJANA KATALINE: Mozak krda, nova normalnost i druge priče iz doba korone

Next post

Igi Pop napisao uspavanku... a glavni junak je - njegov davno izgubljeni pas

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *