Home»Muzika»Na pola koplja… Kanadsko/srpski bend Srčani udar i Alen Islamović objavili novi singl

Na pola koplja… Kanadsko/srpski bend Srčani udar i Alen Islamović objavili novi singl

4
Shares
Pinterest Google+
Dean Đurković, Alen Islamovič/Photo: press promo
Dean Đurković, Alen Islamovič/Photo: press promo

Jedan od najboljih pop rock pevača na Ex Yu teritoriji i kanadsko srpski/bend Srčani udar objavili su novi singl i spot ’’Na pola koplja’’.

Numera je nastala u karantinskim uslovima i ojačala saradnju koju Islamović ima sa ovim bendom još od 2005. godine – šef i gitarista Udara Dean Đurković i Alen imaju za sobom nekoliko zajedničkih hitova – “30 kvadrata”, “Heroin” i “Heroj”.

– Dean je moj stari saradnik i ispostavilo se da su sve pesme koje smo radili zajedno postali hitovi, što verujem da će se desiti i sa numerom “Na pola koplja” jer je jedna od onih rock pesama koja “nosi” – tvrdi Islamović.

– “Na pola koplja” će biti na mom solo albumu koji pripremam za jesen, dok je Srčani udar objavljuje na svom albumu “Sve ili ništa” već u junu.

SRČANI UDAR VUKOVA S ONTARIJA… BEND NASTAO UZ DIMLJENOG BIZONA I SRPSKU RAKIJICU NOVIM ALBUMOM PORUČUJE – “SVE ILI NIŠTA”

Na konstataciju da je ova numera mnogo rokerskija od onoga što izvodi sa Dugmetom, Alen naglašava:

– ’Moram malo više da se bavim rokom, jer vidim da neki to pokušavaju ali im baš i ne ide. Za rok moraš imati leđa, jer tu nema foliranja – fanovi nepogrešivo prepoznaju da li i koliko si dao sebe u tome. Moje je da stvaram i pevam pesme, a publika je ta koja će ih hvaliti ili kritikovati.

Zbog zabrane koncerata usled Covida-19, još uvek nije sigurno da li će Srčani udar i Islamović uživo izvoditi zajedničke hitove, što većina fanova nestrpljivo očekuje.

HL/J. J.

Previous post

Pol je mrtav... Ovaj strip istražuje mit o Makartnijevoj smrti

Next post

Jan Pejs konačno otkrio: Evo zašto Deep Purple na koncertima ne svira Koverdejlove pesme

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *