Tu sam za tebe i kada je teško, i kada smo udaljeni… Poručuju klinci iz RocHoira obradom pesme “Personal Jesus” grupe Depeche Mode

0
197
Oglasi
RovHoir Kids/ Photo: Promo
RovHoir Kids/ Photo: Promo

Mlada ekipa iz RocHoir Kids predstavila nam je još jednu sjajnu obradu.

Posle “Ima nas” od Goblina, stigla je i pesma “Personal Jesus” (Depeche Mode) otpevana, naravno, na njihov način.

RovHoir Kids/ Photo: Promo
RovHoir Kids/ Photo: Promo

– Što se tiče nove obrade, čim je počela ova situacija, odmah smo došli na ideju da obradimo baš Personal Jesus, jer je naše tumačenje poruke te pesme – tu sam za tebe i kada je teško, i kada smo udaljeni – kaže Jovana Obradović, dirigent hora i dodaje:
– Snimanje spota za “Ima nas” bilo je utoliko jednostavnije jer smo pesmu već bili otpevali u studiju, ali ovo je trebalo uraditi u potpunosti ispočetka, od nule. Deca su sama vežbala i naučila pesmu kod kuće, uz uputstva koja smo im slali preko vibera, a zatim su i svoje pevanje snimali pomoću diktafona na svojim telefonima. I na kraju, i za spot su se snimali sami, takođe pomoću svojih telefona. Isto važi i za članove našeg benda, kao i za prijatelje hora koji su pevali i svirali sa nama za ovu priliku.

RovHoir Kids/ Photo: Promo
RovHoir Kids/ Photo: Promo

Sve to što čujete i vidite u njihovoj obradi pesme “Personal Jesus” uobličio je jedan čovek, takođe prijatelj hora – muzičar Saša Jimi Kesić, koji je bio zadužen i audio obradu, mixing, mastering i režiju spota.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime