Home»Muzika»Homeland»Tu sam za tebe i kada je teško, i kada smo udaljeni… Poručuju klinci iz RocHoira obradom pesme “Personal Jesus” grupe Depeche Mode

Tu sam za tebe i kada je teško, i kada smo udaljeni… Poručuju klinci iz RocHoira obradom pesme “Personal Jesus” grupe Depeche Mode

5
Shares
Pinterest Google+
RovHoir Kids/ Photo: Promo
RovHoir Kids/ Photo: Promo

Mlada ekipa iz RocHoir Kids predstavila nam je još jednu sjajnu obradu.

Posle “Ima nas” od Goblina, stigla je i pesma “Personal Jesus” (Depeche Mode) otpevana, naravno, na njihov način.

RovHoir Kids/ Photo: Promo
RovHoir Kids/ Photo: Promo

– Što se tiče nove obrade, čim je počela ova situacija, odmah smo došli na ideju da obradimo baš Personal Jesus, jer je naše tumačenje poruke te pesme – tu sam za tebe i kada je teško, i kada smo udaljeni – kaže Jovana Obradović, dirigent hora i dodaje:
– Snimanje spota za “Ima nas” bilo je utoliko jednostavnije jer smo pesmu već bili otpevali u studiju, ali ovo je trebalo uraditi u potpunosti ispočetka, od nule. Deca su sama vežbala i naučila pesmu kod kuće, uz uputstva koja smo im slali preko vibera, a zatim su i svoje pevanje snimali pomoću diktafona na svojim telefonima. I na kraju, i za spot su se snimali sami, takođe pomoću svojih telefona. Isto važi i za članove našeg benda, kao i za prijatelje hora koji su pevali i svirali sa nama za ovu priliku.

RovHoir Kids/ Photo: Promo
RovHoir Kids/ Photo: Promo

Sve to što čujete i vidite u njihovoj obradi pesme “Personal Jesus” uobličio je jedan čovek, takođe prijatelj hora – muzičar Saša Jimi Kesić, koji je bio zadužen i audio obradu, mixing, mastering i režiju spota.

Previous post

Valjevskog Džez festa će ipak biti... Umetnički savet festivala reagovao na odluku gradonačelnika da ne odobri budžet

Next post

Potpuno blesavo zvuči, ali kada vidite... Ovaj blog upoređuje fotke Dejvida Bouvija sa - morskim puževima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *