Home»Fun»Potpuno blesavo zvuči, ali kada vidite… Ovaj blog upoređuje fotke Dejvida Bouvija sa – morskim puževima

Potpuno blesavo zvuči, ali kada vidite… Ovaj blog upoređuje fotke Dejvida Bouvija sa – morskim puževima

4
Shares
Pinterest Google+

Da li vam je ikada palo da pamet da Dejvid Bouvi na fotografijama podseća na morske puževe? Nije ni nama, ali autorima bloga Bowiebranchia jeste i zanimaciju pronalaze u upoređivanju njegovih ekscentričnih autfita sa ovim mekušcima koji žive u morima.

Ova ideja vam verovatno deluje kao nesvakidašnja i tu ste i te kako u pravu ali, iznenađujuće, ona je uspela i na neki način ima smisla. Kada pogledate sve te uporedne fotografije Bouvija i ovih morskih stvorenja, ipak postoji neosporna sličnost. Ne znamo kako su se autori bloga uopšte setili tako nečega, ali u izboru fotografija nalaze se one iz različitih perioda Bouvijeve karijere, pa tako vidimo Zigija Stardasta, kralja goblina iz filma “Lavirint”, pa čak i Bouvija iz poslednjeg spota koji je ikada snimio, “Lazarus”.

I BOUVI JE BIO CENZURISAN… OVAJ SPOT JE YOUTUBE HTEO DA OBRIŠE ZAUVEK

Sva sreća da postoje razne vrste morskih puževa, različitih boja i oblika, jer je to dalo zanimljive mogućnosti za upoređivanje, kao što možete videti u galeriji. Kako se vama čine rezultati, koja varijanta vam je najzanimljivija?

HL/Izvor: The Verge/citymagazine.rs

Previous post

Tu sam za tebe i kada je teško, i kada smo udaljeni... Poručuju klinci iz RocHoira obradom pesme "Personal Jesus" grupe Depeche Mode

Next post

Priča o "Nejdi" ispričana iz drugog ugla... Sacher objavio alternativni spot za najnoviji singl

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *