Home»Muzika»Dejv Grol: Jedne noći, menadžer mi je javio da The Boss dolazi na naš koncert… sledio sam se. A onda je rekao da ne dolazi zbog nas…

Dejv Grol: Jedne noći, menadžer mi je javio da The Boss dolazi na naš koncert… sledio sam se. A onda je rekao da ne dolazi zbog nas…

4
Shares
Pinterest Google+
Dejv Grol, Brus Springstin/Photo: facebook
Dejv Grol, Brus Springstin/Photo: facebook

Dejv Grol prisetio se nervoze kada mu je rečeno da će Brus Springstin biti u publici na konceru Foo Fightersa. A onda je, kako kaže, usledilo “razorno poniženje” kada je shvatio da je Boss došao da gleda – njihovu predgrupu.

Grol je ovo otkrio u članku koji je napisao za The Atlantic, u kojem je, inače, izrazio nadu da će se muzika uživo uskoro vratiti u naše živote posle blokade zbog korona virusa, jer je ljudsko iskustvo deljenja svima nama potrebno.

– Jedne noći, pre koncerta Foo Fightersa u Vankuveru, moj menadžer turneje me upozorio da će doći i sam veliki Boss – napisao je Grol. – Smrzao sam se od straha, pitao sam se kako bih mogao da nastupim pred ovim legendarnim šoumenom, poznatim po svojim epskim koncertima koji traju po četiri sata. Mislio sam da sigurno ne mogu da ispunim njegova uzvišena očekivanja! A onda mi je meadžer rekao da Springstin dolazi da gleda bend koji otvara koncert. Takvo razorno poniženje sam osetio u tom momentu da sam mu odmah spšustio slušalicu.

NAŠAO ZANIMACIJU… DEJV GROL OBJAVLJIVAĆE KRATKE ISTINITE PRIČE ZA VREME TRAJANJA KARANTINA

On se prisetio da su Gazda i on ipak “kratko razgovarali pred svirku i da ga je Springstin podsetio ne samo da postoji ljudsko biće koje stoji iza svakog superheroja, već i na razlog što se milioni ljudi poistovećuju sa njim – jer, on je stvaran i normalan”.

– Tri sata kasnije, dok sam sedeo u garderobi i oporavljao se od svirke, neko je pokucao na vrata. Brus je želio da se pozdravi. Ostao je i na našem setu (vilica mi se obesila do poda) i onda nam se velikodušno zahvalio i prokomentarisao naš nastup, konkretno odnos koji imamo sa našom publikom. Nešto što je očigledno vrlo dobro razumeo. Na pitanje odakle je gledao koncert, rekao je da je stajao u gomili, kao i svi drugi. Naravno, i on je tražio tu vezu.

OSEĆAM SE KAO ŠESTOGODIŠNJAK SA SPUŠTENIM PANTALONAMA… DEJV GROL SLIKOVITO OPISAO KAKO SE OSEĆA ZBOG NOVOG ALBUMA FOO FIGHTERSA

Frontmen Foo Fightersa nekoliko dana kasnije primio je i pismo od Springstina, pisano rukom, u kojem napisao: “Kad pogledate publiku, trebalo bi da vidite i sebe u njima, baš kao što bi i oni trebalo da vide sebe u vama”.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Nina Romić i Milan Glavaški (Rebel Star) predstavili singl "Dobrodošla u mrak"

Next post

"Miss You (Tokyo Version)“... Sve boje Tokija u novom spotu LP Elektra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *