Telefonom i iz jednog kadra… ???? Dingospo Dali objavio spot za pesmu “Teheran”

0
87
Dingospo Dali/ Photo: Bad Memory Music
Dingospo Dali/ Photo: Bad Memory Music

Alternativni bend Dingospo Dali objavio je video za pesmu “Teheran” sa svog aktuelnog drugog albuma “O nečemu lepom”.

– Glavni grad Irana je samo zagonetka u pesmi. Simbol neistraženih mesta, neostvarenih želja i nerazjašnjenih misterija – kaže Sandra Vidojević, autorka stihova “Teherana”, za koji je muziku uradio čitav bend.

Video za “Teheran” snimljen je u kućnoj izolaciji, u toku Covid-19 karantina, telefonom iz jednog kadra i korišćeni su privatni snimci sa putovanja na Šri Lanku iz 2018. godine.

HEROJSKI GRANDŽ BEOGRADSKIH ALTERNATIVACA… DINGOSPO DALI OBJAVIO ALBUM “O NEČEMU LEPOM”

Beogradski Dingospo Dali debitovao je albumom “Sve dok mislim da je ovo drugi svet” (2018, Long Play).

Pevačica Sandra Vidojević, bubnjar Nikola Vidojević, basista Nemanja Bulatović i gitaristi Nikola Mišić i Marko Mićanović za “O nečemu lepom” sinimili su deset novih pesama prožetih “raznim emocijama, što teškim, što lepim i pozitivnim”.

Dingospo Dali/Photo: AleX
Dingospo Dali/Photo: AleX

Producent Boris Mladenović Bomlom (gitarista Jarbola i Škrtica) album “O nečemu lepom” opisao je kao “herojski grandž”, koji je bio najavljen singlom i spotom “Slabost”, da bi se pojavio početkom 2020. godine na digitalnim platformama za promotersku kuću Long Play.

– Može biti želja, težnja, spoznaja ili pak samo iluzija o nečemu lepom. Uglavnom je sve od navedenog ili najčešće iluzija. Dokle god postoji i trunčica lepog ili makar težnje za nečim lepim – sve je u redu – objašnjava Vidojević smisao naziva albuma.

Pogledajte spot za pesmu “Teheran”…

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime