Izvinjenje, ali kilavo… Brajan Adams: Nema izgovora za ono što sam napisao, ali samo sam hteo da dignem frku…

0
28
Brajan Adams/ Photo: AleX
Brajan Adams/ Photo: AleX

Izvinjavam se svima koji su se uvredili zbog jučerašnjeg posta, naveo je roker.

Brajan Adams našao se u centru pažnje nakon svoje objave na Instagramu, koje su mnogi protumačili kao skandaloznu, uvredljivu, pa čak i kao rasističku.

– Večeras je trebalo da nastavim sa koncertima, ali zahvaljujući je*enim sebičnim gadovima s pijaca koji jedu šišmiše, ceo svet je na čekanju, da ne pominjem hiljade ljudi koji su patili i umrli od ovog virusa. Moja poruka njima je, osim “je*eno vam hvala”, budite vegani. Svim ovim ljudima koji nisu na našim koncertima, poručujem da bih više voleo da sam s njima nego što mogu da pretpostave Bilo je sjajno družiti se u izolaciji sa mojom decom i familijom, ali nedostaje mi moja druga porodica, moj bend, moja ekpia i moji fanovi. Čuvajte se i nadam se da ćemo se uskoro ponovo družiti – napisao je slavni kanadski roker.

OD BRAJANA ADAMSA OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: ZBOG J***NIH GADOVA KOJI JEDU SLEPE MIŠEVE,
SVET JE NA ČEKANJU!

U međuvremenu, Adams se oglasio i izvinio svima onima koji su bili uvređeni njegovom objavom.

– Izvinjavam se svima koji su se uvredili zbog jučerašnjeg posta. Nema izgovora, samo sam hteo da napravim frku zbog užasne okrutnosti prema životinjama na tim mokrim pijacama kao izvoru virusa i promovišem veganstvo. Imam ljubav prema svim ljudima i moje misli su sa svima koji se bore sa ovom pandemijom širom sveta – napisao je muzičar.

Evo i njegove objave:

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime