Home»Muzika»Džon Bon Džovi prodaje svoj zamak u Nju Džersiju za “siću” od 20 miliona dolara… Da mu nije dosadio ovakav luksuz?

Džon Bon Džovi prodaje svoj zamak u Nju Džersiju za “siću” od 20 miliona dolara… Da mu nije dosadio ovakav luksuz?

4
Shares
Pinterest Google+
Kuća Džona Bon Džovija/Photo: mansionglobal.com/facebook
Kuća Džona Bon Džovija/Photo: mansionglobal.com/facebook

Poznati roker Džon Bon Džovi prodaje svoju luksuzni dom u Nju Džerziju za 20 miliona dolara. Na imanju koje se proteže na 1.672 kvadratna metra nalaze se privatni pab, muzički studio, garaža, bioskop i veliki bazen.

Kuća Džona Bon Džovija nalazi se u blizini reke Nevesink u “jednoj od najekskluzivnijih četvrti okruga Monmaut u Nju Džersiju”, navodi agentkinja za nekretinine Ketlin Kumo. Na imanju se nalaze i privatni dokovi i plovila, a mesto je udaljeno na oko sat vremena vožnje od Njujorka.

Imanje poznatog muzičara ističe se pre svega zbog svoje arhitekture, a kuća podseća na francuski zamak, koji je 1999. godine dizajnirao poznati arhitekta Robert Stern. I enterijer je uređen u francuskom stilu i pažljivo je održavan svih ovih godina.

Kuća Džona Bon Džovija/Photo: mansionglobal.com
Kuća Džona Bon Džovija/Photo: mansionglobal.com

U dnevnoj sobi se nalazi veliki kamin, a iz trpezarije se pruža pogled na reku. Pored toga, iz kuće se pruža panoramski pogled koji oduzima dah. Dnevni boravak ima ukrašene plafone, ugrađene ormane i pogled na reku, dok je kuhinja luksuzno opremljena elementima od alabastera.

Na drugom spratu se nalaze dva krila, jedno za porodicu sa četiri spavaće sobe, a drugo, koje ima i zaseban ulaz, predviđeno je za goste i ima dve spavaće sobe i kuhinju.

Ukupno kuća ima šest spavaćih soba, sedam kupatila i dva toaleta. Tu je i garaža za tri automobila, bazen, pab “Shoe Inn” , a u pomoćnoj zgradi se nalazi vešernica, radionica i skladište.

HL/Izvor: rts.rs

Previous post

Pozdrav Suncu iz Mostara... Brainswitch objavio spot za "Bow Down to the Sun"

Next post

Nije baš Eminem, ali to nije ni važno... Predsednik Poljske snimio rep pesmu za pomoć medicinarima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *