Home»Muzika»Novi datum za koncert Nika Mejsona u Beogradu – 19. jun 2021. godine

Novi datum za koncert Nika Mejsona u Beogradu – 19. jun 2021. godine

5
Shares
Pinterest Google+
Nick Mason's Saucerful of Secrets/ Photo: Saucerful of Secrets Facebook
Nick Mason’s Saucerful of Secrets/ Photo: Saucerful of Secrets Facebook

Zbog trenutne situacije u svetu usled koje su odložena sva masovna okupljanja do daljnjeg, koncert “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni” (Nick Mason’s Saucerful of Secrets) koji je trebalo da se održi 21. juna u Sava centru odlaže se za 19. jun 2021. godine. Sve kupljenje ulaznice važiće za novi datum.

Svi učesnici projekta “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni” na čelu sa Nikom Mejsonom nisu lako doneli odluku o pomeranju velike turneje.

Kako ona obuhvata više od 30 gradova, jedino rešenje je bilo da kompletnu turneju odlože za proleće/leto 2021. godine.

Photo: Promo
Photo: Promo

Projekat “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni” imao je svoju premijeru u Londonu u maju 2018. godine. To je bio prvi nastup Nika Mejsona od 2005. kada je zajedno sa Pink Floydom nastupio na Live 8 koncertu.

Nik Mejson, jedini član gupe Pink Floyd koji je bio u svim postavama benda od njihovog osnivanja pa sve do poslednje turneje 90-ih i privremenog okupljanja za potrebe koncerta Live 8, 2018. godine započeo je svetsku turneju “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni” koju je nazvao po drugom albumu grupe Pink Floyd “A Saucerful of Secrets” (1968).

Mejson je za ovaj projekat sastavio supergrupu od podjednako uspešnih i poznatih svetskih muzičara koji su publici dobro znani.

Supergrupu čine: Geri Kemp (Spandau Ballet), Li Haris (The Blockheads), basista Gaj Prat (radio sa Floydima posle odlaska Rodžera Votersa i u solo projektima Dejvida Gilmura) i Dom Beken koji je bio saradnik Rika Rajta.

Ulaznice za koncert “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni” mogu se nabaviti na svim Ticket Vision prodajnim mestima kao i na tickets.rs.

Previous post

Da sad umrem ne bih žalio, a ne bi ni drugi... Objavljena kontroverzna autobiografija Vudija Alena

Next post

Preminuo Džeri Stiler, komičar i zvezda serije "Sajnfeld"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *