Home»Muzika»Brajan Mej u bolnici… Nije korona, nego baš bizarna povreda

Brajan Mej u bolnici… Nije korona, nego baš bizarna povreda

4
Shares
Pinterest Google+
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen

Gitarista Brajan Mej suočio se se priličnom količinom bola tako što je povredio “gluteus maximus” tokom, kako je rekao “preteranom entuzijastičnog baštovanstva”.

Iako se gitarista šali na tu temu, njegova povreda nije nimalo smešna. U videozapisu objavljenom na Instagramu, 72-godišnjeg rokera guraju kroz bolnicu u invalidskim kolicima. Na propratnoj fotografiji ima zaštitnu masku na licu.

“Ne – virus me još nije dohvatio – hvala Bogu”, napisao je Mej u statusu, odmah ublaživši strah fanova od potencijalne infekcije virusom COVID-19. Roker je nastavio da objašnjava kako podnosi svoju neobičnu nezgodu.

“Imao sam malo prevelike zahteve… Uspeo sam da “sredim” svoj Gluteus Maximus u trenutku preteranog oduševljenja baštovanstvom. Tako da sam se odjednom našao na skeniranju u bolnici kako bih ustanovio koliko sam zapravo nadrljao”.

 


View this post on Instagram

Reality check ! For me. No – the Virus didn’t get me yet – thank God. Hope you’re all keeping extra-safe out there. A decision to relax controls doesn’t suddenly make the danger go away. But me ?? Yes, I’ve been quiet. Reason ? As well as getting over-stretched and harassed by too many demands … I managed to rip my Gluteus Maximus to shreds in a moment of over-enthusiastic gardening. So suddenly I find myself in a hospital getting scanned to find out exactly how much I’ve actually damaged myself. Turns out I did a thorough job – this is a couple of days ago – and I won’t be able to walk for a while … or sleep, without a lot of assistance, because the pain is relentless. So, folks … I need to go dark for a while, getting some complete rest, at home. Please, please don’t send me sympathy – I just need some healing silence for a while. I’ll be back – but I need the complete break. OK ? Thanks. Take care out there. Bri

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on

Mej je dalje otkrio da “neko vreme neće moći da hoda” zbog težine povrede. Dodao je da će i spavanje biti teško, jer je “bol neumoljiv”.

Kao rezultat, legendarni gitarista Queen tvrdi da će se odmoriti od reflektora dok se oporavlja. On je ovih nedelja ponudio niz besplatnih časova gitare za obožavaoce koji su mogli da uživaju dok su u karantinu zbog korona virusa. Sada će roker prekinuti ove sesije, kako bi mogao da se posveti odmoru i oporavku.

“Molim vas, molim vas, nemojte mi upućivati podršku”, zaključio je Mej. “Treba mi samo nekoliko trenutaka isceljujuće tišine. Vratiću se, ali sada mi treba potpuni odmor. OK? Hvala. Pazite se napolju”.

Ipak, čini se da muzičar već i sam krši sopstvena pravila, jer je objavio nekoliko postova na društvenim mrežama od svog prvog obaveštenja o povredi.

HL/Izvor: utimateclassicrock.com

Previous post

Dion i Bili Gibons u novom "Bam Bang Boom" spotu... to je stvarno dobar blues

Next post

Šer prvi put snimila pesmu na španskom jeziku... Obrada klasika grupe ABBA za pomoć UNICEF-u

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *