Home»Muzika»Sea Star odložen za sledeću godinu… Vidimo se u Umagu u maju 2021

Sea Star odložen za sledeću godinu… Vidimo se u Umagu u maju 2021

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Sea Star Festival odložen je za maj 2021. uz iste izvođače koje predvode Cypress Hill i techno diva Amelie Lens.

Zbog mera propisanih od strane nadležnih institucija i opšteg globalnog stanja, Sea Star Festival, od danas je i zvanično odložen za maj 2021. godine.

Ipak, zahvaljujući dugim pregovorima organizatora iz EXIT tima, dobra vest za sve fanove je da će ih iduće godine u laguni Stella Maris u Umagu dočekati i svi najavljeni izvođači.

Time je Sea Star postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i celoj regiji koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača, a organizatori najavljuju da će i ovu listu dodatno proširiti kako bi nagradili publiku za ukazano strpljenje tokom ove nezapamćene situacije u svetu, koja je posebno pogodila festivalsku industriju.

Novi festivalski termin je još bolji, jer je nedelju dana bliži letu, pa će nas u petak 28. i u subotu 29. maja 2021. dočekati jedan od najvećih hip hop sastava Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, italijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenački elektronski mag Umek i raper Vojko V.

Uz njih na line upu su trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, kao i sam vrh regionalne elektronske scene – Tijana T i Insolate, superjaka techno postava na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

– Zahvalni smo publici na pokazanom strpljenju i poverenju. Sretni smo što smo uspeli doneti dobre vesti kako za publiku iz više od 50 zemalja sveta, tako i za Umag, Istru, Hrvatsku i ceo region – poručuju iz EXIT tima, u ovoj situaciji bez presedana koja preti da će da ugasi brojne druge festivale širom sveta.

Photo: Promo
Photo: Promo

Sve ulaznice, smeštaj i prijevoz za ovogodišnji Sea Star Festival kupljeni na službenim prodajnim mestima vredeće i za izdanje 2021. godine.

U prodaju će naknadno biti pušten i novi kontingenti ulaznica, smeštaja i prevoza o čemu će uskoro biti objavljeno i više informacija.

Svi kupci kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će da ostvare povrat novca. EXIT tim moli za strpljenje kako bi način povrata bio usklađen sa zakonskim rešenjima koja će biti usvojena od strane Republike Hrvatske, a u skladu sa aktualnom situacijom.

Čim budu dostupne informacije će biti objavljene na službenim web stranicama i društvenim mrežama festivala.

Na datume kada je ovogodišnji festival trebalo da bude održan – od četvrtka 21. do nedjelje 24. maja pripremljen je Sea Star Stream Festival, na kojem će se prikazati snimci brojnih nastupa sa protekla tri izdanja.

Snimci će biti emitovani na društvenim mrežama i službenoj web stranici Sea Stara. Programska satnica biće objavljena 11. maja.

Previous post

A za kraj vanrednog stanja... Bend NBG objavio spot za "Vanredno stanje"

Next post

Tom Morelo: Zgrožen sam činjenicom da mladi gitaristi nisu spremni da vežbaju 8 sati dnevno... svi traže lakši put so slave

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *