Home»Film»Kevin Spejsi prvi put progovorio o svojoj propasti: Sve se srušilo za samo nekoliko sati… kao kuća od karata

Kevin Spejsi prvi put progovorio o svojoj propasti: Sve se srušilo za samo nekoliko sati… kao kuća od karata

4
Shares
Pinterest Google+
Kevin Spejsi/Photo: YouTube porinscreen
Kevin Spejsi/Photo: YouTube porinscreen

Glumac Kevin Spejsi gostujući u podcastu Bits & Perells prvi put je bez zadrđke govorio je o tome koliko se njegov život promenio u samo nekoliko sati, nakon što je optužen za niz seksualnih napada.

– Mislim da se neće niko iznenaditi ako kažem da se moj svet potpuno promenio u jesen 2017. godine. Moj posao, mnogi moji odnosi, moja pozicija u filmskoj industriji, sve je nestalo u samo nekoliko sati – rekao je glumac.

KEVIN SPEJSI SE UŽELEO “KUĆE OD KARATA”… PORED SVOG KAMINA “ODGLUMIO” FRENKA ANDERVUDA I PORUČIO DA JE NEPRIJATELJE NAJBOLJE UBITI – LJUBAZNOŠĆU

– Ne volim često da govorim ljudima da sasjećam s njima, jer mislim da svako na različit način doživljava neke situacije. Ali u ovom slučaju mogu da se poistovetim s onima kojima je svet stao i koji su ostali bez posla zbog korona virusa. Iz drugačijih razloga nam se to dogodilo, ali mislim da su emotivne borbe iste – rekao je Spejsi.

Glumac je bio optužen za navodni seksualni napad na 18-godišnjeg radnika restorana 2016. godine na ostrvu Nantuket. U julu su ove optužbe odbačene, jer je oštećeni odbio da svedoči. Međutim, iako ništa nije dokazano, to je dosta uticalo na njegove glumačke angažmane, a Netflix, na kojuese tada prikazivala serija “Kuća od karata” u kojoj je Spejsi imao glavnu ulogu, takođe je prekinuo sve veze s glumcem.

HL/Izvor: latimes.com

Previous post

Gitarista Slipknota Džim Rut planira solo projekat jer ima "viška" vremena...

Next post

Ako vas drma nostalgija... Hiljade sati MTV programa od 1981. do 1989. podignuto s VHS-a na internet

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *