Iron Maiden sad prave i fudbalske dresove… san im je da West Ham United zaigra u njima

0
90
Iron Maiden dresovi/Photo: promo
Iron Maiden dresovi/Photo: promo

Kako piše Footy Headlines, britanske legende heavy metala Iron Maiden udružile su se sa brazilskim brendom WA Sport kako bi napravili tri nova dizajna fudbalskih dresova, zasnovana na motivima omota Maidemovih albuma “Piece Of Mind“ (1983), “Powerslave“ (1984) i “Fear Of The Dark” (1992).

Prema sporazumu, koji za sada pokriva samo latino tržište, WA Sport će proizvoditi i fudbalske šortseve, košarkaške dresove i bermude, biciklističke dresove, dresove zaštićene od UV zračenja, trenerke, čarape, kape, torbe i žensku kolekciju (helanke i topovi).

Iron Maiden/ Photo: Facebook @ironmaiden
Iron Maiden/ Photo: Facebook @ironmaiden

Prošlog novembra IronMaiden udružili su se sa engleskim profesionalnim fudbalskim klubom Vest Ham United radi saradnje na projektu “Die With Your Boots On”. Nazvan je po istoimenoj pesmi iz 1983. godine, a ideja je stigla od velikog fana Vest Hama i jednog od osnivača benda Stiva Harisa. Ovo partnerstvo spojilo je dve “institucije” zajedničkog porekla, iz londonskog East Enda.

SVE MANJE BEND, SVE VIŠE KORPORACIJA… IRON MAIDEN PREDSTAVILI DVA NOVA PIVA POD SVOJIM BRENDOM

Haris, veliki fan fudbala, rekao je u intervjuu 2012. godine da je odustao od profesionalnog bavljenja sportom – zbog povrede. Tada je objasnio:

– Imao sam toliko problema sa leđima da sam mogao samo povremeno da igram. Nažalost, prošlo je pet godina od kada sam igrao punu fudbalsku sezonu i to je nešto što mi nedostaje mnogo. Ali morao sam da donesem odluku. Sada najčešće igram tenis.

HL/Izvor: blabbermouth.net

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime