Home»Kult»10 pesama Beatlesa koje Džon Lenon nije mogao da podnese… a sve su sjajne

10 pesama Beatlesa koje Džon Lenon nije mogao da podnese… a sve su sjajne

4
Shares
Pinterest Google+
Džon lenon/Photo: facebook@johnlennon
Džon lenon/Photo: [email protected]

Nisam ja napustio Betlese. Beatlesi su napustili Beatlese, ali niko ne kaže da je zabava gotova, rekao je Džon Lenon posle raspada legendarne grupe.

Lenon je zajedno Beatlesima objavio 19 studijskih albuma između 1962. i 1970. i uspostavio muzičku zaostavštinu kao niko drugi. I posle šest decenija od njihove prve svirke, svet još ne prestaje da govori o Džonu Lenonu, Polu Makartniju, Džordžu Harisonu i Ringu Staru: The Beatles.

U svom usponu na rokenrol tron, bend je snimio više od 300 pesama i, predvidljivo, nisu sve iste težine. U godinama nakon raspada Beatlesa, Lenon je često bio uvučen u razgovor o samo-refleksiji i kroz te razgovore imenovao je niz numera koje su mu manje prijale.

Ovo je spisak 10 pesama koje zaista nije voleo. I opet, nije čudno što je većina od njih sa albuma “Sgt. Pepper” kada je već bilo jasno da je sve gotovo, kao i neke stavri koje je Makartni radio bez njega. Ali ima i pesama za koje je istinsko iznenađenje što su na ovoj listi. Uostalom, pogledajte spisak i podsetite se ovih pesama:

HL/Izvor: faroutmagazine.co.uk

Previous post

Pogledajte kako Bili Džo Armstrong sa sinovima svira "I Think We're Alone Now"

Next post

Bend Sacher snimio spot u izolaciji... Poručuju "nikud nejdi"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *