Liam Galager: Duh Džona Lenona bio je uz mene dok smo snimali u Abbey Road studiju

0
125
Oglasi
Liam Galager/Photo: printscreen
Liam Galager/Photo: printscreen

Liam Galager je ozbiljan fan Džpna Lenona i The Beatlesa, toliko da je jedno od svoje dece, Lenona Galagera, nazvao po muzičaru. Njegovo poštovanje učinilo je da je vreme koje je Osasis proveno u legendarnim Abbey Road Studijima bude još značajnije. Pre nekoliko dana fanovina na Twitteru otlrio je svoje iskustvo.

Jedan korisnik Twittera pitao je Liama: “Da li ste osećali da je Džon Lenon bio s vama kad god ste snimali na Abbey Road sa Oasisom?”

Potvrđujući da je osećao Džonov duh u studijima sa njima, nekadađnji član Oasisa jednostavno je odgovorio: – Da.

Oasisova čuvena “Be Here Now” snimljena je u čuvenom studiju 1997. godine. Bend su na kraju izbacili iz studija jer su bili previše divlji i bučni, ali su se vratili skoro deceniju kasnije da ponovo snimali. Veliki deo njihovog sedmog i poslednjeg albuma “Dig Out Your Soul” snimljen je krajem 2007. na ikoničnoj lokaciji.

Zbog ranijeg iskustva sa vlasnicima, Noel Galager je tada otkrio da su morali da plaćaju gotovinom unapred kako bi im se ponovo omogućilo da tu snimaju.

Inače, ranije ovog meseca, obožavalac na Twitteru pitao je Liama koja je njegova omiljena pesma Beatlesa, insistirajući na tome da je odabreti samo jednu.

– Nemoguće je to – odgovorio je Liam, ali uprkos tome odabrao je svoj omiljeni alum, drugi album The Beatlesa – “With The Beatles”, i pesmu “It Won’t Be Long”.

Zbog pandemije korona virusa koja je u toku, Liam je podelio i savršenu Džonovu pesmu za ovo vreme. “Imagine”, naravno…

HL/Izvor: express.co.uk

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime