Home»Muzika»Nora Džouns predstavila singl “Tryin’ to Keep It Together”, još jednu najavu za novi album

Nora Džouns predstavila singl “Tryin’ to Keep It Together”, još jednu najavu za novi album

4
Shares
Pinterest Google+
Nora Džouns/Photo: facebook@NorahJones
Nora Džouns/Photo: [email protected]

Novi album Nore Džouns je sve bliže. Kako vreme odmiče, Nora predstavlja sve više pesama s novog izdanja i daje nam uvid u to kako će sve zvučati na kraju. Tako je sada predstavljena i nova pesma “Tryin’ to Keep It Together”.

Ona će se naći kao bonus pesma na novom albumu “Pick Me Up Off The Floor”. Iako je njen novi album trebalo da bude predstavljen 8. maja, promocija je odložena za 12. jun zbog globalne pandemije koronavirusa.

Nora Džouns je odnedavno, osim muzike,  prvi put u životu počela da piše i poeziju. Nakon što je neko vreme pisala, čak sedam njenih pesama našlo je svoje mesto i na predstojećem albumu.

– Prijateljica me bliže upoznala s poezijom. Ona piše poeziju, a dala mi je i knjige poezije koje sam čitala deci pre spavanja – objasnila je prevačica.

Nora Džouns je svetskoj publici zanimljiva već od svog prvog izdanja. Njen debitantski album “Come Away With Me” do danas je prodat u više od 11 miliona primeraka.

HL/Izvor: music-box.hr

Previous post

"Zombie" je sada u 4K... Pogledajte remasterizovanu verziju spota benda Cranberries koji je upravo prešao milijardu pregleda na YouTubeu

Next post

Toni Parsons sprema svoj prvi roman o tajnom agentu 007: Pisac mora da ostane u senci heroja, Fleming je uspeo, uspeću i ja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *