Home»Film»Harison Ford opet napravio ozbiljan incident pilotirajući avionom… a da ti se, Indijana, ipak držiš glume?

Harison Ford opet napravio ozbiljan incident pilotirajući avionom… a da ti se, Indijana, ipak držiš glume?

4
Shares
Pinterest Google+
Harison Ford/Photo:printscreen
Harison Ford/Photo:printscreen

Protiv američke filmske zvezde Harisona Forda (77), vodi se istraga zbog prošlonedeljnog incidenta u vazdušnom prostoru nadomak aerodroma Hotorn kod Los Anđelesa.

Federalna vazduhoplovna administracija (FAA) saopštila je da Harison Ford pilotirao malim avionom i da je greškom presekao putanju sletanja drugom avionu.

Razdaljina između dva aviona bila je oko 1.100 metara i nije bilo opasnosti od sudara, navodi se u saopštenju FAA. Harison se preko svog advokata izvinio zbog učinjene greške i objasnio da je pogrešno razumeo instrukcije kontrole leta.

HARISON FORD: NIKO DRUGI NE MOŽE DA BUDE INDIJANA DŽONS, AKO MENE NEMA – NEMA NI NJEGA

Ovo nije prvi vazdušni incident u kojem se našao Harison Ford kao pilot privatnog aviona. Pre tri godine on je leteći u svom privatnom avionu zamalo prouzrokovao sudar pri sletanju na aerodrom Džon Vejn u Kaliforniji. Kako prenosi NBC, Ford je zamenio uzletnu za sletnu stazu i pri sletanju proleteo tik iznad Boinga 737 American Airlinesa sa 110 putnika i članova posade.

Dve godine pre toga, 2015. slavni glumac, poznat po ulogama u filmovima Indijana Džons i Star Wars, zadobio je višestruke prelome i povrede u području glave, prilikom “prinudnog” sletanja na golf terene u Santa Moniki.

Ipak, tada imao je sreću da su na golf terenu bila dva doktora koja su mu odmah pružila pomoć, a čak je bio i u kritičnom stanju.

I njegova prethodna letačka “karijera” bila je obeleženba brojnim incidentima pa se postavlja pitanje – “čemu to” Indijana? Drži se glume, tu si dobar.

Ovako to iygleda na filmu…

HL/Izvor: Tanjug

Previous post

Dok pola sveta priča o njihovoj "CIA prošlosti", Scorpions objavili novu pesmu koja se, gle čuda, bavi "nadom u bolje sutra"

Next post

Liam Galager: Duh Džona Lenona bio je uz mene dok smo snimali u Abbey Road studiju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *