Home»Muzika»Homeland»Za sve heroje normalnosti… Bend Ničim izazvan objavo novu pesmu i spot snimljen u Instagram Live formatu

Za sve heroje normalnosti… Bend Ničim izazvan objavo novu pesmu i spot snimljen u Instagram Live formatu

4
Shares
Pinterest Google+
Ničim izazvan/Photo: Boris Bakalov
Ničim izazvan/Photo: Boris Bakalov

Bend Ničim izazvan i za vreme vanrednog stanja nije prestao da radi, pa je pred publikom nova pesma “Heroj” koja je ovekovečena i vrlo originalnim spotom.

Mada smo od njih navikli na spotove po najvišim produkcijskim standardima, članovi benda su ovaj put bili veoma kreativni i na duhovit način iskoristili sve popularniji vid komuniciranja sa publikom preko društvenih mreža. Spot je snimljen u formi “Instangram Lajva” sa veoma interesantnim i zabavnim kadrovima, koji su ovu veselu pesmu dodatno začinili.

Iako je pesma nastala još krajem prošle godine, potpuno odgovara sadašnjem trenutku i kao da je čekala da sada bude puštena u etar.

Pesma “Heroj” govori o svim onim herojima koji uspevaju ili barem pokušavaju da ostanu normalni u ovim ludim vremenima, samo da ne dođu do “ludila prazne glave” – rekao je Bojan Gluvajić, autor teksta i muzike, a članovi benda preporučuju da je spot najbolje gledati na mobilnim uređajima, jer je urađen u vertikalnom formatu.

Bend je novi spot objavio upravo u vreme kada je trebalo da održe svoj najveći i najlepši koncert. Pesme benda Ničim izazvan su svakako zaraznije i dugotrajnije od koronavirusa, tako da će se sa svojom publikom družiti i za strpljenje nagraditi odličnom muzikom na koncertu koji će biti održan 6. novembra u Kombank dvorani.

Previous post

Članovi Genesisa objasnili zašto u reunionu nema Gebrijela i Haketa: Druženje s njima bilo bi naporno, a na sceni nam ne trebaju...

Next post

Kombank dvorana slavi drugi rođendan... Obeležavanje jubileja uz online koncert Frančesta Tristana i Simfonijskog orkestra RTS

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *