Home»Muzika»Homeland»Svi delimo sudbinu otkazanih planova… Miki (ČBS) je ovog vikenda mislio da će raditi nešto drugo, a poklonio nam je novu pesmu

Svi delimo sudbinu otkazanih planova… Miki (ČBS) je ovog vikenda mislio da će raditi nešto drugo, a poklonio nam je novu pesmu

4
Shares
Pinterest Google+
Miki Radojević/ Photo: AleX
Miki Radojević/ Photo: AleX

Miki Radojević, tekstopisac, pevač i gitarista benda Čovek bez sluha imao je potpuno drugačije planove za ovaj vikend.

Bio bi to jedan od retkih vikenada u kome njegov bend ne nastupa, ali iz vrlo opravdanog razloga.

Da zabrana okupljanja nije stupila na snagu, Miki bi u prvim sedmicama aprila odsvirao nekoliko zakazanih koncerata, uz par akustičnih svirki koje prate izdanje njegove knjige, sve do ovog vikenda, za kada je bila zakazano jedna drugačija vrsta okupljanja – njegovo venčanje.

Miki Radojević/ Photo: AleX
Miki Radojević/ Photo: AleX

Sticajem okolnosti, umesto da radi na pripremama za jednu pravu punk rock svadbu u krugu prijatelja, frontmen benda ČBS prethodne dane proveo je spremajući poslasticu za nešto širi krug prijatelja, tačnije za sve one koji prate njegov rad. U pitanju je naravno, pesma.

U nastavku teksta možete da poslušate Mikijevu pesmu “Vratiće se vrapci”, inspirisanu trenutkom u kome se svi nalazimo i upotpunjenu video sadržajima njemu dragih osoba koji sa svima nama dele istu sudbinu otkazanih planova.

Previous post

Kruševac Geto napravio zvaničnu himnu Arsenal Festa

Next post

Beogradski Viva Vops predstavio novi singl u emisiji "Tri boje zvuka"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *