Home»Muzika»Homeland»Kruševac Geto napravio zvaničnu himnu Arsenal Festa

Kruševac Geto napravio zvaničnu himnu Arsenal Festa

4
Shares
Pinterest Google+
Kruševac Geto/ Photo: Promo
Kruševac Geto/ Photo: Promo

Rep duo Kruševac Geto objavio je video singl “Arsenal Fest”, čime je istoimeni festival iz Kragujevca dobio svoju zvaničnu himnu.

– Arsenal Fest je za nas posebno mesto. Naime, mi smo svoje prve korake počeli upravo u bendu, i volimo tu vrstu poleta, zanosa i energije… Na Arsenalu uvek to doživimo. Masa ljudi, dobri bendovi, nekako se uvek u vazduhu oseća ta vatra koja nas sve spaja, plamen ljubavi i ritma… – objašnjava Kruševac Geto.

Poznati po duhovitim rep hitovima kakvi su “Idemo na more”, “Teget magija”, “Taksisti” i “Slava”, Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami stvorili su “Arsenal Fest” pošto su tokom karantina bili inspirisani “željom da što pre izađemo iz ove situacije i oslobodimo svu tu energiju koju štekujemo u srcu i venama”.

– Ova pesma upravo nosi taj nekakav osećaj potrebe za oslobađanjem, a takav osećaj je samo na Arsenal Festu – proučuju Triša i Čami.

Previous post

Prava "Tajna vještina"... Matija Dedić snimio instrumentalne obrade najlepših Džibonijevih pesama

Next post

Svi delimo sudbinu otkazanih planova... Miki (ČBS) je ovog vikenda mislio da će raditi nešto drugo, a poklonio nam je novu pesmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *