Good Job, Alicia, Good Job… Pevačica pesmu s novog albuma posvetila korona herojima

0
104
Oglasi
Ališa Kiz/Photo: facebook@aliciakeys
Ališa Kiz/Photo: facebook@aliciakeys

 

Pevačica Ališa Kiz je pesmu “Good Job”  napisala još prošle godine sa suprugom, producentom Svizom Bicom, a biće službeno objavljena na Ališinom predstojećem, sedmom studijskom albumu “Alicia”.

Pesma je u originalu bila napisana u čast svim neopevanim herojima u njenom životu, kao što je njena majka ili neki drugi koji su često ostali nezapaženi. S obzirom na globalnu pandemiju, ispostavilo se da njena poruka odgovara baš sadašnjem trenutku.

Zato je Ališa Kiz sinoć na CNN-u premijerno izvela pesmu “Good Job” i ona će biti i deo CNN-ove kampanje “Heroes”.

– Gde god da ste, na prvim linijama u bolnicama, učite decu kod kuće, nosite poštu, pakete, hranu, ili se suočavate s nekim drugim ličnim rpoblemima zbog COVID-19, saosećam s vama. Vidimo vas, volimo vas i cenimo – rekla je slavna pevačica.

KAŽI MI ŠTA SLUŠAŠ, DA TI KAŽEM KO SI… IGI POP OTKRIO SVOJIH 12 OMILJENIH ALBUMA

CNN “Heroes” kampanja slavi obične ljude koji su postali heroji tokom COVID-19 krize i pozivaju gledaoce da dele fotografije i video snimke pojedinaca iz njihovih zajednica koji rade odličan posao (“Good Job”) kako bi svet učinili boljim, sigurnijim i zdravijim mestom. CNN će prikazivati kolekciju tih materijala kroz TV i digitalne kanale svake sedmice.

A evo kako zvuči Ališin “odličan posao”:

https://www.youtube.com/watch?v=N63tvQBwSSw&feature=emb_title

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime