Home»Muzika»Džiboni vs karantin… Pesme pravi usred noći, a sa bendom vežba – u maslinjaku. Publika im je samo jedna baka koja živi tu

Džiboni vs karantin… Pesme pravi usred noći, a sa bendom vežba – u maslinjaku. Publika im je samo jedna baka koja živi tu

4
Shares
Pinterest Google+
Gibonni/Photo: YouTube printscreen
Gibonni/Photo: YouTube printscreen

Splitski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni, koji inače nije ljubitelj medijskih nastupa jer voli da umesto njega govori njegova muzika, dao je ipak intervju u kojem je otkrio kako provodi vreme dok je u izolaciji. Otkrio je i neke detalje iz privatnog života.

Za Slobodnu Dalmaciju je kazao kako slobodno vreme provodi na relaciji Split – Vela Luka, pišući pesme od kojih su “neke bolje, a neke gore”.

– Sad ove što ne valjaju bacam, dobre čuvam – priznao je kantautor otkrivši u koje doba dana nastaju njegove pesme:  – Naveče sviram do 02:30, tada sam najmirniji kad svi legnu u krevet. Onda ustanem u 6:30, lunjam, gledam šta ću da uradim pa se opet vratim u postelju. Nemam neki red. Živim neurednim životom, čini mi se da sam pre imao više reda nego sad kad bih mogao imati reda.

DŽIBONI: NEKE MOJE PESME NISU ZA POHVALU, ALI MORAO SAM DA PLAĆAM RAČUNE

Porodica Stipišić poprilično dobro podnosi izolaciju:

– Moj najmlađi sin ima 15 godina, tako da ako je ovo što on sada prolazi pubertet, onda je totalno bezbolan, onda sam dobro prošao. A ovo drugo dvoje su stariji, njima je jasno da je tako, tu nema nikakvih problema.

Kaže da mu neki ljudi nedostaju. Viđa se sa članovima benda sa kojima vežba u prirodi. Naime, Džiboni otkriva da sa kolegama svira u okolini Šibenika – u maslinjaku. Sluša ih samo jedna baka koja živi tamo i ne zna ko su oni, jer ona, kako kaže Džiboni, zna samo za Mišu Kovača.

HL/Izvor: slobodnadalmacija.hr

Previous post

Good Job, Alicia, Good Job... Pevačica pesmu s novog albuma posvetila korona herojima

Next post

Stari dobri rokerski fajt... Džeger odgovorio Makartniju na tvrdnju da su Beatlesi bolji od Stonesa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *