Home»Muzika»Draga majko, izdrži!… M.O.R.T. novi spot poklanja Zemlji za njen rođendan

Draga majko, izdrži!… M.O.R.T. novi spot poklanja Zemlji za njen rođendan

6
Shares
Pinterest Google+
M.O.R.T./Photo: Promo
M.O.R.T./Photo: Promo

Jedno od najkraćih ostvarenja grupe M.O.R.T, pesma sa najdužim ali ironičnim nazivom, dobila je svoj spot. “Good song about good stuff happening just around the corner” je novi ekranizovani singl sa albuma “Standing Runningman”.

Stihovi na engleskom jeziku poručuju kako baš strah, očaj, malodušnost i zaborav vode ljude u propast – pogotovo one u stadima i rojevima, iste one koji se grupišu oko straha i niskih vibracija.

– Otvorimo oči, budimo svesni i opažajmo nije baš sve što nam se servira i nudi baš uvek i najbolje  za naše najveće dobro i integritet naših duša. Jer da jeste ljudska istorija bi bila prepuna ljubavi i cveća, a ne groblja i ratova. “Volite se, ljudožderi” rekao bi pokojni Toma Bebić – poručuje M.O.R.T. povodom novog spota.

Ovaj spot je poklon grupe M.O.R.T. Zemlji za njen rođendan (22. april se već punih 50 godina obeležava kao Dan planete Zemlje.

– Draga Majko, izdrži – bodre na svoj način momci iz benda M.O.R.T. našu planetu, a o samom spotu kažu: – Pesma je brza i žestoka, pa se i spot tako snimio. Par dana pre unapred dogovorenog tajnog nastupa u Skateboard klubu Kolo u Domu mladih u Splitu u januaru, javio nam se Rino Barbir koji nam je već snimao spot za “Olovne vojnike”, a i sam se nekad oproba u vožnji skejta. Sve se organizovalo u jedan dan – dovukli smo opremu, skejteri su već tu bili, scenario se radio na licu mesta, pesmu smo odabrali dan pre… Bila je nabrijana atmosfera, scenografija se menjala brzinom munje, publika je pristizala nasumično, nabrijavajući se za koncert te večeri. I onda je odjednom bilo gotovo, to je to, dovoljno kadrova. A mi se tek zagrejali. Par meseci kasnije, evo nam spota. Od srca zahvaljujemo dragim ljudima iz Skateboard kluba Kolo.

Previous post

Moj tata, plaćeni ubica... Netflix snima seriju prema istinitoj priči o ocu Vudija Harelsona

Next post

Iron Maiden pauziraju celu godinu... Na turneju se vraćaju na leto 2021.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *