Derek Džons, gitarista benda Falling In Reverse, umro u 35. godini

0
74
Derek Džons/Photo: Twitter @RonnieRadke
Derek Džons/Photo: Twitter @RonnieRadke

Potvrđujući vest, njegov kolega iz benda Roni Radke napisao je na društvenim mrežama: “Nikada neću zaboraviti kada si me pokupio iz zatvora tvojim starim kombijem da napravimo Falling In Reverse. Tvoj duh će biti isprepleten kroz muziku koju pišem zauvek. Počivaj u miru Derek Džons. Moje srce je slomljeno”.

Uzrok smrti nije otkriven, iako je NME kontaktirao predstavnike benda za više informacija.

Džons je bio jedan od osnivača grupe i, uz Radkea, jedan od samo dva člana koji su ostali od početka u bendu iz Las Vegasa.

 

Njihov debitantski album “The Drug in Me Is You” objavljen je 2011. godine, a bend je početkom ove godine objavio “redizajniranu” verziju naslovne numere. Najnoviji album Falling In Reverse objavili su 2017. pod nazivom “Coming Home”.

Pre Falling In Reverse, Džons je takođe bio deo benda A Smile From The Trenches. Odajući počast, jedan obožavalac napisao je na Twitteru: “Pratim Derekovu karijeru još od dana Smile From The Trenches, negde 2009. godine… Sećam se da sam bio tako srećan kada sam video da se pridružio Falling In Reverse. Počivaj u snazi”.

Falling In Reverse trebalo je da krene u američku turneju uz Asking Alexandria ovog meseca, pre nego što su datumi konačno odloženi zbog korona virusa.

HL/Izvor: nme.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime