Home»Kult»Rodžer Voters prekinuo sve priče u okupljanju Pink Floyda: Bilo bi to je*beno grozno

Rodžer Voters prekinuo sve priče u okupljanju Pink Floyda: Bilo bi to je*beno grozno

4
Shares
Pinterest Google+
Rodžer Voters/Photo: facebook@rogerwaters
Rodžer Voters/Photo: [email protected]

U online intervjuu za Rolling Stone, basista i jedan od pevača Pink Floyda očigledno je zauvek zatvorio opciju ponovnog okupljanja grupe.

Voters je u intervjuu s Brahanom Hajatom za Rolling Stone pričao o nedavnom propalom “mirovnom samitu” s ostalom dvojicom članova benda, Dejvidom Gilmurom i Nikom Mejsonom.

– Napisao sam neku vrstu plana, ali ne želim da pričam o tome, uglavnom moj plan nije urodio plodom. Nije to bio ni nešto preterano ambiciozan plan. Bilo je nešto kao: ‘Možemo li da objavimo remasterirzovani vinil albuma “Animals!, a da se to ne pretvori u Treći svetski rat? Zar to ne bi bilo lepo?’ Dao sam im i sugestiju da o tome demokratski odlučimo. Svega nas je trojica ostalo. Ali dobio sam odgovor da to ne žele. Bog zna zašto – prepričao je tako Voters svoj poslednji doživljaj s bivšim kolegama iz benda.

Takođe je rekao da ga apsolutno ne zanima ni pomisao na reunion Pink Floyda.

– Ne, to ne bi bilo lepo. Bilo bi to je*eno grozno. Ako ste obožavalac tog perioda Pink Floyda imali bi potpuno drukčiju tačku gledišta. Ja moram s tim da živim. To je moj život. Znam da sam obeležen kao nekakav negativac i tome slično, ali mogu da se nosim s time. Nema je*ene šanse da menjam svoju slobodu za te lance – objasnio je Voters.

Intervju u kojem još pričao o otkazivanju svoje turneje zbog pandemije korona virusa, nesnošljivost prema Trampu i nedostatku entuzijazma prema Džou Bajdenu možete u celosti pogledati ispod:

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Intimna posveta duši... Andy Pavlov predstavio novi video singl - "Requiem for My Soul"

Next post

Nažalost, Avishai Cohen Trio nećemo slušati 27. aprila u Kombank dvorani... Čekamo novi termin

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *