Home»Muzika»Homeland»Neke zaboravljene reči… Bane MVP okupio poznate da čuvenom pesmom Neše Leptira zajedno poruče – “Volim te”

Neke zaboravljene reči… Bane MVP okupio poznate da čuvenom pesmom Neše Leptira zajedno poruče – “Volim te”

4
Shares
Pinterest Google+
Bane Lalić MVP/Photo: facebook@Bane Lali' Mvp
Bane Lalić MVP/Photo: [email protected] Lali’ Mvp

Grupa MVP obradila je sjajnu pesmu “Volim te” čuvenog benda Poslednja igra leptira, koju je napisao legendarni kantautor Neša Leptir.

Posle duže pauze bend MVP je jesenas objavio album “Na slobodi” sa kojeg su se izdvojile brojne pesme, ali Bane Lalić, frontmen benda, ovih dana je uz saglasnost porodice Radulović, obradio čuveni hit iz 1985. godine. U spotu se pojavljuju mnogee poznate ličnosti koje su, sa zadovoljstvom, podržale Banetovu ideju da nam je, pogotovo u ovim danima, ova reč preko potrebna.

Nek još jednom Balkanom prostruji dobra stara energija belog grada. Nešinu dubinu sam upoznao u pesmama “Grudi balkanske”, “Jeleni umiru sami”, a pesma “Volim te” podseća na skoro, a čini se, tako davno zaboravljanu reč i osećanje. Drago mi je da će baš ova pesma ugledati svetlost dana na Uskrs. Volite se ljudi, budite solidarni. Veliki pozdrav za sve ljude u izolaciji kao i za sve aktivne radnike u ovim vremenima uz pitanje za sve nas – rekao je Bane Lalić.

Previous post

RHCP: Uzbuđeni smo jer se Frušante vratio ali, kao i naši fanovi, vrlo radoznali kako će sve na kraju da ispadne...

Next post

Gotivili ste Elen Dedženeris... Posle ovoga što je uradila, možda promenite mišljenje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *