Home»Muzika»Homeland»“Novi” Rebel Star predstavio “Demone”, prvi album posle 5 godina pauze

“Novi” Rebel Star predstavio “Demone”, prvi album posle 5 godina pauze

5
Shares
Pinterest Google+
Milan Glavaški/Foto Andrea Vajda Bauk
Milan Glavaški/Foto Andrea Vajda Bauk

Rebel Star i Pop Depresija predstavili su “Demone”, kolekciju 10 novih pesama Milana Glavaškog o ljubavi, snovima, idealima, prirodi, starosti, putovanjima i samospoznaji.

“Demoni” su peti studijski album Rebel Star i prvi na kojem je sve instrumente odsvirao Milan. Jedina gošća na albumu je Zvonka Obajdin (Svemir) kao prateći vokal na uvodnoj pesmi “Nema kantrija za starce”. Album je dostupan za slušanje i “plati koliko želiš” preuzimanje na bandcamp stranici benda i Pop Depresije, kao i na Youtube kanalu RS, a uskoro i na svim ostalim digitalnim platformama.

Bandcamp:
https://rebelstar-music.bandcamp.com/
https://popdepression.bandcamp.com/

Posle oproštajnog koncerta u Beogradu u septembru 2016. godine, Rebel Star se povukao u ilegalu. Geografija je učinila da funkcionisanje poslednje postave (Milan, Atila, Ešli i Majk) više nije bilo realno, i do solo nastupa Glavaškog na Huteneni Festu #3 u novembru prošle godine, bend je mirovao. Sada kada ceo svet miruje Milan, isprovociran opštom katastrofom na svim nivoima, odlučuje da vrati Rebel Star na scenu

– Sve je zapravo krenulo od demo snimaka i završilo sa demonima. Predobro zvuče da ih se odreknem. Napravili smo novi Rebel Star bend i uspeli da održimo jednu probu pa otišli u izolaciju. Onda se ploča sklopila sama, čudo koliko je to istina. Ploče govore kroz ljude, nema tu kontrole. Postanu pogubne za one što ih slikaju, isisaju im krv, naprave nove ožiljke i ukinu san – kaže Milan Glavaški.

“Demoni” su nastali za samo deset dana i to kompletan proces od demo snimaka, snimanja vokala i instrumenata do miksa i masteringa.

Previous post

"Kiseonik" je ono što nam svima treba... Pogledajte novi video singl Tijana Popovića

Next post

Da li ste čitali nešto od Makartnija... E sad to možete, makar klincima pred spavanje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *